Annonce
Middelfart

Udlejet: Nyt liv til det gamle apotek

Algade fremstår coronatyst i disse dage. Men til sommer kommer der liv i det gamle apotek, som netop er blevet udlejet. Hvem, der skal drive forretning fra adressen, vil erhvervsmægler Niels Henrik Billund endnu ikke ud med. Foto: Jan Bonde
Den majestætiske bygning i Algade får nyt liv til sommer. Men hvem der rykker ind, vil erhvervsmægler Niels Henrik Billund ikke ud med endnu. Dog fortæller han, at der ikke er tale om en butikskæde.

Middelfart: På de sociale medier er der godt gang i gætterierne på, hvad der skal ske med det gamle apotek i Algade. For et klistermærke med ordlyden "Udlejet" er sat fast på ruden.

Men man må væbne sig med tålmodighed lidt endnu. I hvert fald vil erhvervsmægler Niels Henrik Billund fra Fredericia, der har stået for udlejningen, ikke fortælle, hvad der venter gadens gæster.

- Lejerne vil gerne gå lidt stille med dørene en uges tid endnu. Men jeg kan fortælle, at det ikke er en butikskæde. Og så kan jeg sige, at jeg med det her synes, der tegner sig et meget spændende hjørne af gågaden, siger Niels Henrik Billund.

- Med caféen i apotekergården, en flot blomsterbutik og så den nye lejer, så bør det gøre denne del af gågaden mere attraktiv, siger han.

Med apotekerbygningen udlejet kan Niels Henrik Billund dermed konstatere, at han ikke har mere på hylderne i Middelfart lige nu.

- Nej, vi har alt udlejet. Når det er sagt, så har vi nogle forespørgsler fra virksomheder, der gerne vil ind i byen. De vil bare gerne finde andre lokaler, end dem, der lige nu står tomme i gågaden. Så det kigger vi på, siger erhvervsmægleren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1970: Odense Kommune bliver større i morgen

1995 Danmarks første elektroniske markedsplads åbnede i går for kunderne. Efter en lang sej fødsel er Diatel-netværket nu klar med en række tilbud til pc-ejere. For eksempel kan man sidde foran sin skærm og bestille teaterbilletter, lave sine bankforretninger, købe ind, læse Den Blå Avis eller se det seneste døgns nyheder. 30 forskellige tjenester er der indtil videre at vælge imellem på Diatel, der officielt blev søsat af forskningsminister Frank Jensen (S) med et tryk på den rette knap på tastaturet. Det er TeleDanmark/ Jydsk Telefon, Kommunedata og Girobank, der ejer Diatel. Derudover har dagbladene Jyllands-Posten og Politiken poster i bestyrelsen med ret til senere at købe sig ind i selskabet. 1970 Fra i morgen er Odense Storkommune en kendsgerning. I eftermiddag kl. 14 holdt det nyvalgte byråd sit konstituerende møde, hvor borgmester Holger Larsen som rådets ældste medlem bød de 28 andre medlemmer velkommen og derefter ledede valget af borgmester. Det blev som ventet Holger Larsen, der blev genvalgt med 15 stemmer (14 socialdemokratiske og folkesocialisten Alfred Andersen). Ingen andre kandidater var opstillet. Der foretoges valg af magistrat, der består af borgmesteren og fire rådmænd. Magistraten har borgmesteren som formand og består af rådmand Poul Nielsen, Bellinge, rådmand Jens Helbak, Odense, rådmand C. Jeppesen, Næsby og Lennart Larson, Pårup. 1945 Efter de begivenheder, der er sket i den senere tid, skulle man tro, at en flyvervarsling nu blev mødt med større alvor end nogen sinde tidligere. At dette ikke er tilfældet, kunne man opleve i går eftermiddag, da sirenerne kl. 15 forkyndte, at der kunne ventes overflyvning. I de første minutter, hvor sirenerne lød, var der en del mennesker, der søgte hjem eller i tilflugtsrum. Men det varede ikke længe, efter at sirenerne var blevet tavse, før der igen var børn på gaden og folk, der kom ud for at se, ”om der skete noget”. På et vist tidspunkt under varslingen var der samlet op mod et par hundrede mennesker på fortovet og kørebanen uden for det offentlige tilflugtsrum i Bryggergårdens kælder.

Odense For abonnenter

Forarget rådmand om ulovlig udlejning af boliger: - Det hører ingen steder hjemme

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce