Annonce
Middelfart

Udlejer SUP-boards og serverer smoothies: Middelfarter har startet pop-up-strandcafé på marinaen

Det er både børn og ældre, der prøver Jacob Sandbergs SUP-boards af i pop-up-caféen på Middelfart Marina. Privatfoto
Jacob Sandberg står bag caféen SUP-Away ved Middelfart Marina, hvor han tilbyder udlejning af SUP-boards og lidt lækkert at drikke hen over sommeren.

Middelfart: Jacob Sandberg fra Middelfart har siden pinsen peppet livet på marinaen op med en helt ny form for pop-up-café ved navn SUP-Away.

Her kan man enten slænge sig med en smoothie eller en iskaffe, eller man kan leje og prøve kræfter med et såkaldt SUP-board - et stort surfboard, hvor man bruger en åre til at komme fremad.

- Idéen er, at efter alt det her corona kunne vi godt se, at mange skulle holde ferie i Danmark, og så ville vi tilbyde området og de turister, der kommer hertil, noget sjovt og spændende, siger Jacob Sandberg og forklarer, at SUP-boards er oppe i tiden i øjeblikket.

Caféen, som har til huse i en åben trailer, driver han alene ved siden af et fuldtidsarbejde.

- Jeg har min familie, der hjælper mig, og så bruger jeg bare lidt flere timer i døgnet, end andre måske gør, siger han.

Han holder dog kun åbent, hvis solen skinner. Og når den gør, tager han imod gæster fra 17-tiden. Han regner med, at det kommer til at ske resten af sommeren, men at der vil være udvidede åbningstider i skolernes ferie.

Jacob Sandbergs pop-up-café består af en trailer med bar, hvor der ligeledes er mulighed for at leje SUP-boards med de store årer til. Privatfoto

Overvejer Assens

Samtidig lurer han Jacob Sandberg lidt på, om han også skal køre traileren til andre strande og prøve konceptet af der.

- Vi er jo mobile i og med, vi er i en trailer. Så vi overvejer, om vi skal åbne andre steder, for eksempel et par aftener i Assens. Men primært skal stationen stå her på marinaen, siger han.

Jacob Sandberg tager 75 kroner for at leje et SUP-board i en halv time, 125 kroner for en time og 200 kroner for to timer. Og han har til sin egen store overraskelse kunder, der er lige fra fem til 65 år.

- Jeg troede måske mest, at det var 30-, 40- eller 50-årige, men det viser sig, at der er børn, der lejer dem til at lege på, og der er familier, der har noget fælles aktivitet på dem. Og der er de ældre, der har set det og skal prøve det. Og så er der unge gutter, der træner på dem, siger han.

Han har samtidig haft besøgende, der kom til fra både Kolding og Vejle.

Middelfarteren Jacob Sandberg har startet SUP-Away for at skabe lidt ekstra liv på marinaen hen over sommeren. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne fra en magisk EM-aften: Danmark tævede Rusland og bragede i ottendedelsfinalen

Annonce