Annonce
Middelfart

Udlandsdanskere bruger millioner i Middelfart: Rift om dyre udsigtslejligheder et år før de er opført

Halvdelen af lejlighederne i de to blokke tættest ved Lillebælt er solgt til priser fra 4,6 millioner og 10-15 millioner for den dyreste. Illustration: Schmidt Hammer og Lassen Architects
Kun 17 lejligheder er tilbage, et helt år før byggeriet er færdigt, oplyser ejendomsmægler.

Middelfart: Hverken corona eller det forlængede tilløb til byggestart har svækket interessen for lejlighederne på Kulgrunden. Det fortæller Estate-mægler Heidi Strandstoft, der på nuværende tidspunkt har solgt 17 af de 34 lejligheder i de to blokke tættest mod vandet. Blokken med 21 lejligheder op til Havnegade er afhændet samlet til en investorgruppe og skal lejes ud.

Køberne lægger depositum på cirka 50.000 kroner og stiller bankgaranti for det resterende millionbeløb.

De største boliger øverst oppe med den bedste udsigt er solgt først. Blandt andet har en håndfuld udlandsdanskere fra Dubai, England og Hong Kong sikret sig op til 220 kvadratmeter med panoramaudsigt over Lillebælt. Heidi Strandstoft ønsker ikke at oplyse eksakte priser.

- Men de dyreste ligger i niveau 10-15 millioner, siger Heidi Strandstoft, der glæder sig over, at byggeriet sætter Middelfart på landkortet og tiltrækker sig opmærksomhed fra den store verden.

- Det er nemlig ikke udlandsmiddelfartere, der har købt, men folk uden relationer til lokalområdet, der har fået øjnene op for byggeriet og dets unikke placering, siger Heidi Strandstoft.

Annonce

Billigste koster 4,6 millioner kroner

Den billigste treværelses enhed på 111 kvadratmeter er solgt til 4,6 millioner kroner. Og det er den den størrelse, der er flest tilbage af.

For mens de første købere selv kunne bestemme størrelsen og indretningen af deres nye bolig, ligger væggene i resten af lejlighederne nu fast.

Det er primært det grå guld, som har købt. De yngste er midt i 50'erne. De øvrige købere kommer både fra Middelfart og udenbys fra.

Den lokale mægler hæfter sig ved, at det imponerende salg er sket endnu før, lejlighederne er opført.

- Jeg er slet ikke i tvivl om, det går endnu stærkere, når folk ser det hele begynder at tage form, siger Heidi Strandstoft.


Det er nemlig ikke udlandsmiddelfartere, der har købt, men folk uden relationer til lokalområdet, der har fået øjnene op for byggeriet og dets unikke placering.

Heidi Strandstoft, ejendomsmægler


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Rød læbestift og Gucci-tasker er velkomne i faaborg-midtfynsk politik: - Jeg ville blive tosset over sommerkjole-kommentar

Annonce