Annonce
Debat

Udfordring for avislæsere

Den nye affaldsordning giver udfordringer for dem, der holder af den trykte avis, mener Bjarne Gregersen. Foto: Katrine Becher Damkjær

Debat: Vi, der kan og vil læse aviser, trykte aviser, har fået et problem. Undskyld. I vore dage hedder det en udfordring.

I og med, at der til alle husstande er uddelt en beholder også til papir og pap m.v., har Vand & Affald, inddraget de såkaldte miljøstationer, der var spredt ud i kommunen.

Beholderen til papir/pap (og glas/metal) bliver kun tømt en gang om måneden. Den bliver hurtigt fyldt helt op og mere til af de aviser, en avisholdende husstand får.


Det er noget af udfordring at se det miljømæssigt fornuftige i nedlæggelse af miljøstationerne

Fra debatindlægget


I denne skrivende stund var der storskrald i mit kvarter. Jeg satte en klar plastpose med aviser ud i min indkørsel. Men ak. Den faldt ikke nåde – og blev liggende.

Så: For at tage udfordring op er en tur til genbrugspladsen nødvendig for at komme af med aviserne, når der også skal være plads til pap og papir i spanden. For mit vedkommende er det en køretur på 18 kilometer – tur/retur.

Før havde jeg under to kilometer til den nærmeste miljøstation, som i øvrigt var placeret ved kvarterets dagligvarebutik.

Det er noget af udfordring at se det miljømæssigt fornuftige i nedlæggelse af miljøstationerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

78-årig bragede ind i Dittes bil og stak af: Så fandt hun tilfældigt bilen på deres fælles værksted

Odense

Beboere kæmper med vanvidskørsel: Påvirket bilist bragede ind i vejtræ ved legeplads

Kerteminde

Røveri mod Circle K: Mand med Netto-pose truede med 20-25 centimeter lang kniv

Annonce