Annonce
GOG

Udfordret GOG: Nu venter kamp om 75.000 kroner

Emil Lærke - i gult til højre - blev afprøvet intensivt i midterforsvaret i Helsinge. "Med svingende succes", som cheftræner Nicolej Krickau udtrykker det. Arkivfoto: Mads Dalegaard/Ritzau Scanpix
Med en stribe unge spillere i aktion vandt et skadesudfordret GOG 34-33 over svenske IK Sävehof. På tirsdag venter en stor mundfuld på GOG'erne i Næstved i opgør om sæsonens første titel.

Håndbold: GOG trak sig onsdag aften succesrigt ud af sæsonens første skarpe kamp, da fynboerne med en sejr på 28-25 over Team Sydhavsøerne fra 1. division kvalificerede sig til pokalturneringens kvartfinalerunde.

På tirsdag bliver modstanden af en helt anden kaliber, når GOG i sæsonens anden gældende kamp spiller Super Cup mod sidste sæsons danske mester og pokalvinder, Aalborg Håndbold.

Der er ikke kun en titel og prestige på spil i arenaen i Næstved. Vinderen af kampen kan nemlig sætte 75.000 kroner ind på kontoen. Taberen må "nøjes" med 25.000 kroner.

Samme præmiepenge gælder for kvinderne, når sidste sæsons danske mester, Team Esbjerg, møder pokalvinderen, Nykøbing Falster Håndbold, der har den tidligere GOG-træner, Jakob Larsen, som chef. Nykøbing slog i øvrigt Odense Håndbold i pokalfinalen i Esbjerg mellem jul og nytår.

Annonce

På med krum hals

Fredag aften spillede GOG sin sidste træningskamp i forberedelsesfasen til sæsonen - mod den forsvarende svenske mester, IK Sävehof - i Helsinge. Det var et mandskabsmæssigt udfordret GOG i det nordsjællandske. Som omtalt i Sport Fyn, fredag, havde GOG syv spillere ude med skader i pokalkampen i Maribo.

Og de syv var også ude i Helsinge. Og der var desuden pause til Lasse Møller og Emil Jakobsen med henblik på tirsdagens udfordring. Det betød, at cheftræner Nicolej Krickau sendte en stribe unge spillere på banen - blandt andre Andreas Haagen i målet, Lukas Jørgensen på stregen, Emil Madsen på højre back, Frederik Hansen som playmaker og Peter Lund på højre fløj. GOG vandt kampen med 34-33 på en scoring af Emil Madsen i slutsekunderne.

- De unge gik på med krum hals. Det var godt at se. Vi får brug for dem i løbet af sæsonen, lyder det fra cheftræner Nicolej Krickau.

Af de syv skadede spillere kommer to måske med mod Aalborg på tirsdag - stregen Arnar Freyr Arnarsson og højrebacken Stig-Tore Nilsen.

Nordjyderne bliver med garanti en stor mundfuld i Næstved. Fredag aften rundbarberede Aalborg Håndbold således KIF Kolding med 25-19 på udebane i pokalturneringen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Danmark

Erling kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Odense

Ekstern analyse giver politikere ondt i maven: - Unge bliver tabt på gulvet

Annonce