Annonce
Læserbrev

Udflytning. Socialdemokratisk svigt

Annonce

Læserbrev: Socialdemokratiet er begyndt at vende ryggen til udflytningen af statslige arbejdspladser. Det på trods af, at det før valget bakkede op om den regionale udvikling, som udflytningen tilvejebringer i landdistrikterne. Det lugter mildest talt af løftebrud.

Når regeringen flytter Ankestyrelsens medarbejdere fra Ringsted til København og samtidig søger en ny direktør til Landbrugsstyrelsen i Augustenborg i Sønderjylland, der skal have tjenestested 270 km væk i København, så er det naturligt også at blive bekymret for udflytningens status her på Fyn.

På Fyn nyder vi godt af mere end 700 statslige arbejdspladser, der bidrager positivt til fynske aktiviteter og fynsk vækst. Hvis f.eks. Miljøstyrelsen i Odense skulle blive rykket tilbage til Hovedstadsområdet, ville det betyde et tab af 440 arbejdspladser i Odense. Det ville forringe fynske muligheder markant, og regeringen skylder svar på, om vores fynske arbejdspladser er i risiko for at forsvinde.

I Venstre er vi glade for, at vi både før, under og efter vores seneste regeringsperiode har stået vagt om Danmark i balance, med vækst og udvikling i hele landet. Vi sikrede bevarelsen af Skat i Svendborg, da vi var i regering.

I Venstre siger vi det samme før og efter valget. Det kniber for S-regeringen med udflytning af statslige arbejdspladser, hvor det ligner tilbageflytning i et vist omfang. Vi holder øje.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Danmark

'Træls', 'tåbeligt' og 'det vil vi ikke tolerere': DF-bagland kritiserer degradering af Kofod og Kjærsgaard

Annonce