Annonce
Middelfart

Udenlandske kvinder franarrede 74-årig hendes pung med spørgsmål om spidskål

Arkivfoto.

Strib: Det var med spørgsmål om, hvad spidskål kan bruges til, at det onsdag formiddag lykkedes to udenlandske kvinder at franarre en 74-årig kvinde fra Middelfart hendes pung.

Det skete, da den 74-årige klokken 10 var i Netto på Strandvejen i Strib for at handle. Det fremgår af Fyns Politis døgnrapport.

Efter spidskåls-episoden opdagede den 74-årige, at hendes lysebrune læderpung var forsvundet fra tasken.

Ifølge døgnrapporten beskrives de to udenlandske kvinder således:

Den ene kvinde var mellem 25 og 30 år, mellem 160 og 165 centimeterhøj og spinkel af bygning. Hun var lys i huden, havde langt sort hår og talte gebrokkent dansk og engelsk. Hun var iført en sort hat, stramme cowboybukser og en mørkeblå jakke.

Den anden kvinde var mellem 30 og 40 år og var ligesom sin medsammensvorne 160-165 centimeter høj, spinkel af bygning og lys i huden. Hun havde mellemlangt år og var iført en mørkeblå halvlang frakke.

Har man oplysninger, der kan hjælpe Fyns Politi til en opklaring, kan de kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Kom nu, Mette F.: Hold dit løfte

Det er godt, at regeringen og Kommunernes Landsforening i sidste måned blev enige om en ny økonomisk aftale, der tilfører 2,2 milliarder kroner ekstra til kommunerne i 2020. Det er også fint, at den socialdemokratiske regering i begyndelsen af denne uge sendte millioner af kroner ud til en række af landets vanskeligt stillede kommuner. Og dejligt, at man desforuden har besluttet at sløjfe det rigide omprioriteringsbidrag. De mange skattemillioner, som regeringen har drysset ud med mild hånd i den seneste tid, ændrer imidlertid ikke på, at der er noget rivravruskende galt i Danmark, som Faaborg-Midtfyn Kommunes borgmester, Hans Stavnsager, formulerede det på et byrådsmøde tidligere på ugen. For der er stadig uhyre store forskelle på den service, som landets rige og fattige kommuner tilbyder deres borgere. Derfor er det påtrængende, at regeringen får gennemført en ny udligningsreform. Den nuværende socialdemokratiske regering har varslet, at det vil ske, men det gjorde den foregående Venstre-ledede regering såmænd også – uden at det skete. Derfor er det tilsyneladende nødvendigt at holde statsminister Mette Frederiksen, finansminister Nikolai Wammen, social- og indenrigsminister Astrid Krag og alle andre ansvarlige ministre fast på, at der skal ske ændringer i udligningen mellem kommunerne. For det dur ikke, at eksempelvis rige kommuner i Nordsjælland kan hente ekstra millioner i hjem til pengetankene på grund af teknikaliteter i lovgivningen, mens fattige landkommuner skal skære i budgetterne. Middelfart, Faaborg-Midtfyn, Odense, Kerteminde ... budgetforligene er faldet på plads de seneste dage; nogle steder med smalle forlig, andre steder med bred opbakning eller endog i fuld enighed. Alle steder har budgetlægningen dog krævet benhårde prioriteringer og fravalg, blandt andet fordi udligningsordningen stadig ikke er ændret. Derfor er det ikke nok, at regeringen har varslet en ny udligningsreform. Den skal også holde løftet.

Annonce