Annoncørbetalt indhold

Uden arbejde? Her er en række tips og tricks til hvordan du kommer i arbejde

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er mange måder, hvorpå det er muligt at optimere ens chancer på jobmarkedet. Nogle af dem involvere en god portfølje, en andet det rigtige netværk, mens helt andre handler om at du skal tage nogle anderledes valg eller arbejde med dig selv og dine kompetencer. Herunder er 3 tips og tricks til ting du kan prøve, for at forbedre dine chancer for at komme i arbejde.

Få foden indenfor gennem et vikarbureau

Annonce

Det er ikke alle job, hvor stillingerne hænger på træerne. Nogle jobs og jobområder kan bare være svære at komme ind på, hvortil det kan være svært at finde et fast arbejde - særligt som helt nyudlært eller nyuddannet. Her kan det dog være en god ide også at søge kortere stillinger såsom vikariater. Dette gælder også, selvom du er på udkig efter noget mere langtidsholdbart og fast. Lander du først en afløser-, eller vikarstilling, har du gode forudsætninger for på længere sigt at lande et mere fast job i præcis samme firma. Giver du arbejdsgiveren et godt indtryk, vil de nemlig være mere tilbøjelig til at se din vej, når fremtidige stillinger skal besættes. Der findes i Danmark vikarbureauer med speciale indenfor en lang række områder. Indenfor byggeri og håndværk er en af disse DK Vikarservice, hvor du kan finde faglært arbejde inden for en lang række håndværk relaterede brancher.

Brug dit netværk

Gamle studiekammerater, venner og selv svigerfamilien kan være din vej ind på arbejdsmarkedet. I mange tilfælde øger du dine chancer for et job, hvis en person arbejdsgiveren kender og respektere, anbefaler dig. Forhør dig derfor i dit netværk, hvem der kender en arbejdsplads inden for dit ekspertiseområde, og spørg derefter om de kan ligge et godt ord ind for dig. Et andet måde at opbygge et netværk på, kan være gennem kurser - også på efteruddannelser. Vær dog ikke bleg for at bruge dine kontakter. De hjælper sikker gerne, og måske kan du hjælpe en af dem engang i fremtiden.

Tilbyd dig

En arbejdsgiver foretrækker altid en engageret medarbejder som kan tage styring og initiativ. Der sker derfor ikke noget ved, at du på eget initiativ tager kontakt til en potentiel arbejdsgiver - også selvom de ikke har noget jobopslag kørende. Fortæl dem hvorfor du alligevel søger hos dem, hvad der driver dig og er din passion, og vær ikke bange for at vise, at du har en række forventninger og forhåbninger til arbejdspladsen. Selvom det langt fra altid vil føre til et job i første omgang, vil arbejdsgiveren dog nemmere kunne huske dog, og med lidt held ringer de dig op engang inden deres fremtidige jobs skal besættes.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.