Annonce
Erhverv

Kom med 'Ud på den anden side': Fynske erhvervsledere tager temperaturen på erhvervslivet

Med i panelet er blandt andre Helge Munk, iværksætter og business angel, Odense (øverst th.), Hotelejer og direktør Jan Milling (øverst tv.), direktør i Cane-Line, Brian Djernes (nederst). Arkivfotos: Kim Rune/Frederik Steen Nordhagen.
Læserne kan komme med til webinar, hvor fynske erhvervsledere giver deres syn på, hvordan det står til med sundhedstilstanden lige nu i det fynske erhvervsliv og udsigterne for de næste måneder.
Annonce

Mens sundhedskrisen forårsaget af coronavirussen er ved at være klinget af, er den økonomiske krise på ingen måde forsvundet. Trods genåbning af en større og større del af samfundet, er der stadig brancher, der lider eller ligefrem styrtbløder.

Men hvor slemt er det? Og hvem er kommet nogenlunde igennem, ja, er der ligefrem nogen, der har haft fordel af coronakrisen? Kort sagt: Hvordan er sundhedstilstanden i det fynske erhvervsliv?

Vi tager temperaturen i serien ”Ud på den anden side”. Det sker i en række artikler i de kommende dage og gennem et webinar, hvor også læsere af avisen og fyens.dk har mulighed for at høre med, når erhvervsledere diskuterer og svarer på spørgsmål om coronakrisen.

Det foregår onsdag kl. 14 til 15, virtuelt naturligvis, hvor fire fynske erhvervsledere og repræsentanter for Fynsk Erhverv og EY hver især giver deres bud på, hvordan det ser ud lige nu, og hvad vi kan forvente os resten af året.

De er med i webinar

Med i panelet er til webinaret er:

Jan Milling, Milling Hotels, Odense.

Stig Due, C.C. Jensen, Svendborg

Brian Djernes, Cane-Line, Rynkeby

Helge Munk, iværksætter og business angel, Odense.

Jytte Reinholdt, Fynsk Erhverv.

Brian Skov Jakobsen, EY.

EY (Ernst & Young) står for den praktiske gennemførsel af webinaret.

Annonce

Stil spørgsmål og vær med

Fyens Stiftstidende interviewer deltagerne og formidler spørgsmål fra læserne. Du kan stille spørgsmål på forhånd ved at maile til jvo@fyens.dk, og du kan også stille undervejs under det digitale læsermøde. Det kræver, at du er tilmeldt på forhånd. Det kan du komme ved at klikke på dette link.

Ved tilmeldingen bliver du bedt om at angive en virksomhed, skriv her "Fyens Stiftstidende".

Følg webinaret på din pc, smartphone eller iPad på onsdag kl. 14-15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Kirsebærfestival og aftenkoncerter: Boliger til 5-10 mio. kr. får ikke særstatus

Kerteminde

At blive voksen

Odense

Politichef om drabssagen fra Egeparken: - Det er for tidligt for os at melde ud, hvad der præcis er sket

Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

Annonce