Annonce
Nordfyn

Ud i naturen: Snør vandreskoene og gå med en lokal guide

Vandretur - Det flade Nordfyn.
Annonce

Nordfyn: Gå en tur med en kyndig guide, der fortæller om steder, I passerer undervejs.

Vandreture med guide, og på de lange ture også med madpakke, er et nyt sommertilbud fra Visitnordfyn, og der er afgang på den første madpakke-tur onsdag den 15. juli klokken 10.

Turen, der er på cirka 18 kilometer, går fra Bogense langs diget og kysten mod Fogense og Hugget. Herfra kan man på en klar dag se til Jylland, mens man nyder den nordfynske natur. Med et sving ind i landet runder vandrerne Skovby Kirke og Harridslevgaard. Turen gentages den 29. juli og 12. august.

En tur af nogenlunde samme længde - 17-22 kilometer - går fra Bogense langs Kirkebakken og kysten, rundt om Gyldensteen Gods og videre til Gyldensteen Strand, hvor der er madpakke-pause, før kursen sættes via Fredskoven tilbage mod Bogense. Denne tur er på programmet onsdagene 22. juli og 5. august.

Slotte og herregårde er fikspunkterne for en 16 kilometer lang vandretur fredagene 17. og 31. juli. Turen går blandt andet forbi Gyldensteen Gods og Sandagergård og runder også Sandager Kirke og H.C. Andersen golfbanen.

Endelig er der mulighed for en lidt kortere tur - 8,5 kilometer - over det flade Nordfyn med vidtrækkende udsigt blandt andet fra Kirkebakken og et fugletårn, men også langs Bybækken gennem Bogense. Denne tur er på programmet de kommende fire mandage.

På alle turene er det Jørgen Kjeldsen, der er guide. Turene kan bookes på visitnordfyn.dk, hvor du også kan læse mere om, hvad du kommer til at se undervejs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce