Annonce
Læserbrev

Uber. Taxalov bør genforhandles

Læserbrev: I mange andre lande fungerer Uber med stor succes, hvilket også afspejler rejsepolitikken i flere internationale virksomheder. Uber-appen er en del af rejsepolitikken i den virksomheden, Archer Daniels Midland, hvor jeg er ansat: En global virksomhed med over 40.000 ansatte. Grundet den danske lov har jeg, i modsætning til mine kollegaer, ikke selv denne app, men jeg genkender det billede, som Pia Offer Madsen beskriver i sit indlæg søndag 11. august.

Den taxalov som udelukker Uber på det danske marked, der senest blev vedtaget efter nogen debat hvor især DF's trafikordfører havde stor indflydelse, bør absolut genforhandles, således at tjenester kan indgå i det danske transporttilbud til borgerne.

Der er en udfordring med yderområder, hvor der ikke er taxaer til rådighed, hvilket hotelgæster har oplevet således, de misser deres fly etc. Lad endelig det nye folketing genforhandle taxaloven, så der kan sikres bedre muligheder for borgerne, hvilket også inkluderer tjenester som Uber, som herefter kan køre efter dansk lov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Chefredaktøren anbefaler: Frygt er terrorens farligste virkemiddel

Retten i Odense valgte at dobbeltlukke dørene i landsdækkende mulig terrorsag og nedlægge navneforbud trods protester fra pressen. Manden blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Læs historien her

Annonce