Annonce
Assens

Tyvetogt i Assens: Flere designerlamper og biler stjålet

Der er blevet stjålet en bil fra en garage på Drejervænget i Assens, en bil foran Museum Vestfyn, samt 10 designlamper og en Arne Jacobsen-stol fra en bolig i Aborg. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Assens/Aborg: Over weekenden har de langfingrede været på spil i Assens og omegn.

Natten til lørdag skaffer en tyv sig adgang til en privat bolig på Drejervænget gennem en ikke ulåst dør. Det sker et sted mellem lidt i midnat om fredagen og cirka halv syv lørdag morgen.

Gerningspersonen får fat i et nøglebundt, hvorefter pågældende stjæler en koksgrå Volkswagen Passat Variant personbil af årgang 2009 fra husets garage.

Bilen er efterlyst med registreringsnummeret AM47618. Det vides ikke, om bilens ejer har været ude af huset eller sovet.

Om lørdagen er der også stjålet en sølvgrå Volkswagen Polo personbil foran Museum Vestfyn med registreringsnummeret AW43445. Det er sket et sted mellem klokken lidt i elleve og cirka halv fire.

Desuden er der er der fra en privat bolig på Aborgvej et sted mellem fredag eftermiddag og lørdag middag blevet stjålet flere designerlamper. I alt er to bordlamper og otte loftslamper af mærkerne Klosterwald og Poul Henningsen væk, samt en Arne Jacobsen stol.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Mand reddet op af Svendborg Havn

Annonce