Annonce
Nyborg

Tyverier på stribe: Cigaretter, dyrt tøj og højtalere stjålet

En mand stjal en karton cigaretter fra Kvickly i Nyborg. Arkivfoto: Mogens Rasmussen.
Annonce

Nyborg/Ullerslev: I tidsrummet mellem den 25. september klokken 12 og den 26. september klokken ni har der været indbrud i en lejlighed i Søndergade i Nyborg. Gerningsmanden eller gerningsmændene er formentlig kommet ind gennem en ulåst dør på et repos, der fører videre ind til lejlighedens badeværelse.

Herefter er det lykkedes vedkommende at komme længere ind i lejligheden, hvor der er blevet stjålet tre t-shirts af mærkerne Hugo Boss, Tommy Hilfiger og Ralph Lauren. Ifølge vagthavende ved Fyns Politi er der ingen spor eller mistanke om, hvem gerningsmanden er.

Udover et indbrud i en privat lejlighed har en uheldig beboer på Langtvedvej i Ullerslev været udsat for tyveri fra vedkommendes bil.

Gerningsmanden har den 12. oktober klokken 16.20 banket på hoveddøren på adressen, men da ingen åbnede, valgte vedkommende at stjæle en parfume, kontanter og to højtalere fra den ulåste bil.

Også Kvickly i Nyborg har været udsat for tyveri. Her har en mand af dansk udseende og cirka 190-195 centimeter høj stjålet en karton cigaretter.

Manden var almindelig af kropsbygning og iført hue, sort jakke og grå bukser. Gerningsmanden skulle efterfølgende være cyklet derfra på en damecykel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Måtte købe køjesenge i Jysk: Nyborg Fængsel indlogerede udvisningsdømte på ufærdig afdeling i al hast

Danmark

Psykisk vold per kontrakt

Middelfart

Nu er det nok: Mathias vil omdanne forhutlet stationsbygning til levende café og ungdomsmiljø

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce