Annonce
Assens

Tyvene stjal musikken

EFTERLYSNING: Festmusiker savner sine højttalere, forstærkere, noder og sangtekster

ASSENS: Festmusikeren Henning Andreassen var tæt på at være en meget desperat musiker torsdag morgen.

Keyboard, højttalere, forstærkere, noder og sangtekster var i nattens stjålet ved et indbrud i garagen ved hans bopæl på Stentevej i Assens.

En frygtelig situation for en mand, der tjener penge på sin musik og står for underholdningen til en fest i morgen aften. Lidt af krisestemningen lettede et par timer efter den frygtelige opdagelse. Pludselig dukker et par politifolk op på adressen. Med sig har de keyboardet.

- De sagde, at de blev ringet op af en mand på Blomstervænget, der fortalte, at der stod en stor kasse ude på fortovet, fortæller Henning Andreassen.

Men de andre ting er fortsat sporløst forsvundet.

For Henning Andreassen, der ikke vil lade kunderne i stikken, var der ikke andet at gøre, end at tage på indkøb. Torsdag eftermiddag kunne han så se frem til at skulle bruge det meste af aftenen og nattetimerne på at indstille det nye grej og nummerere sange og noder.

Det mærkelige er, at Henning Andreassen var ude for præcis det samme for fire år siden. Også dengang blev instrument og grej stjålet ved et indbrud, mens intet andet var rørt.

Dengang blev der installeret en tyverialarm. Men i følgende fire år skete der intet, og Henning og Lis Andreassen begyndte at tage en smule mere afslappet på sikkerheden. Derfor var alarmen slået fra, da tyvene kom.

- Dengang for fire år siden sagde politiet, at det garanteret var nogen, vi kendte, måske folk i nabolaget som vidste, hvad her var, og hvor det stod, fortæller Henning Andreasen.

Men det blev aldrig opklaret, hvem der stod bag.

Henning Andreassen har derfor klar mistanke om, at det kan være de samme tyve, der er på spil igen.

Han håber nu, at Fyens Stiftstidendes læsere vil kunne hjælpe med at finde de stjålne ting igen.

Både forstærkere og højttalere er sorte og uden særlige kendetegn. Forstærkerne er af mærket Zeck og højttalerne fra Hughes & Kettner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

En handlekraftig kvinde fylder 80

Faaborg-Midtfyn

Lokal nedlukning af sogn truer efter fødselsdag og fest: Nu lukker alle kommunens bosteder for besøg

Annonce