Annonce
Assens

Tyve stak af med både værktøj og bil: Virksomhed i Assens udsat for indbrud

Der blev i tidsrummet mellem søndag eftermiddag klokken 15.30 og mandag morgen klokken kvart i syv stjålet værktøj og en varebil fra en virksomhed, der ligger på Dalvænget i Assens. Foto: Amalie Hermansenkvart i

Assens: Det var formentlig en medarbejder, der ved syvtiden mandag morgen opdagede, at nogle uvelkomne gæster havde været på besøg i virksomheden.

Der var nemlig forsvundet diverse el-værktøj samt en hvid Iveco varebil. Indbruddet er sket i tidsrummet søndag eftermiddag klokken 15.30 og mandag morgen klokken kvart i syv.

- Varebilen er stjålet i forbindelse med indbruddet. Polititet har været på stedet og lavet gerningsstedsundersøgelse, og der er ikke noget, der tyder på, at der har været overvågning, fortæller Jens Friis Christensen, politikommissær ved Fyns Politi.

Annonce

Han oplyser, at tyvekosterne blandt andet omfatter en boremaskine, en slagnøgle og en vinkelsliber, og at en port ind til virksomheden blev ødelagt undet indbruddet.

- Lige nu og her har vi ingen spor at gå efter, siger politikommissæren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense For abonnenter

Nyt notat afslører dyb frustration i specialenhed mod bander: Kriminelle går under jorden, men kan beholde kontanthjælpen

OB

OB-angriber lejes ud til Kolding IF

Odense For abonnenter

Hjertelæge har prædiket førstehjælp i mange år: - Folk har bare en forestilling om, at hjertestop ikke rammer dem.

Annonce