Annonce
Nordfyn

Tyve smadrede stjålet bil ved Gyldensteen

Den stjålne hvide Skoda blev fundet tidligt torsdag morgen, hvor politiet undersøgte den. Nu skal den videre efterforskning vise, om den har været brugt til yderligere indbrud, eller om den er kørt galt direkte efter tyveriet. Foto: Thomas Gregersen
Efter et indbrud på Lindøvej i Bogense natten til torsdag stak tyven eller tyvene af med husejerens bil. Køreturen sluttede dog brat i et sving før fugletårnet ved Gyldensteen Strand.
Annonce

Bogense: Fyns Politi efterlyser vidner til dels et indbrud og et solouheld tidligt i morges. De to efterlysninger hænger sammen, da indbrudstyven eller tyvene havde held til at finde husejerens bilnøgler og stikke af med en nyere hvid Skoda.

Turen sluttede dog forholdsvis tæt på udgangspunktet, da bilen forulykkede mindre end to kilometer fra, hvor den var stjålet. Her havde tyven mistet herredømmet og havde ramt flere træer.

- Det, vi blandt andet gerne vil vide, er, om bilen har været ude at køre længere omkring, eller om den er forulykket lige efter tyveriet. Det kan jo være, den har været brugt i forbindelse med andre indbrud, inden det gik galt på Gyldensteensvej, siger vagthavende ved Fyns Politi.

Beboerne i huset på Lindøvej lå og sov under indbruddet uden at opdage noget, så hvis man i løbet af natten eller tidligt i morges har set mistænkelige personer på Lindøvej eller på strækningen mellem Bogense og fugletårnet ved Gyldensteen Strand, vil politiet meget gerne høre om det på telefon 114.

- Vi ved ikke, om nogen er kommet til skade ved uheldet, men vi har ikke fundet eller anholdt nogen, fortæller vagthavende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Havde ingen symptomer på første skoledag: Elev på Brenderup-skole er testet positiv for corona

Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce