Annonce
Faaborg-Midtfyn

Tyve slog til: Flere varebiler blev tømt for værktøj

Arkivfoto: Palle Herløv
Annonce

Faaborg: Politiet modtog tirsdag fire anmeldelser om tyveri fra varebiler - og tyverierne er sket fra køretøjer, som var parkeret i det samme område i Faaborg.

En Ford Transit Custom Van på Saugstedlund har fået en sidedør brudt op, og her blev der blandt andet stjålet diverse svejseværktøj, oplyser Fyns Politi, der fik anmeldelsen tirsdag morgen klokken 6.17.

På Frydensbergvej gik det ud over en hvid Renault, der fik stjålet el-værktøj som bore- og skæremaskiner. Det er sket fra 18. maj klokken 17 og til 19. maj klokken 7, mens en Mercedes Benz varebil blev tømt for værdier i perioden fra mandag tæt ved midnat og frem til tirsdag morgen klokken 4.30.

Den var parkeret på Kærvej, og foruden seks stykker el-værktøj blev der stjålet en turkisblå crosser uden nummerplade. Det er en Yamaha YZF450 fra 2018, og desuden slap tyven(e) af sted med en mørkegrå hjelm.

Også en hvid Volkswagen Transporter er blevet udsat for tyveri. Det er sket fra 15. maj klokken 15 og til 19. maj klokken 10, mens varebilen var parkeret på Damtoften. Her blev der også stjålet el-værktøj og andet værktøj mv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Dalum: Næsby misbruger COVID-19-regler

Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce