Annonce
Odense

Tyve skrællede lejligheder i helt nye bydele i Odense

Det går stærkt med at bygge boliger i Gartnerbyen. Måske for stærkt. I hvert fald kunne tyve i weekenden stjæle udstyr fra en stribe nye lejligheder i bydelen. Arkivfoto: Michael Bager
Både i Gartnerbyen og i Cortex Park havde tyvene i weekenden kig på inventar.

Odense: Der er fart på byggeriet af nye lejligheder i Gartnerbyen, men efter den forgangne weekend er færdiggørelsen af i hvert fald en del lejligheder sat lidt tilbage. For på et eller andet tidspunkt mellem fredag eftermiddag klokken 15 og mandag morgen klokken 7.00 har ukendte tyve set deres snit til at skrælle flere nye lejligheder for udstyr.

Det fremgår af Fyns Politis døgnrapport.

Således er der fra en lang række lejligheder stjålet 13 indsatser med kogeplader, 41 såkaldte styringsregulatorer, to ovne og to blandingsbatterier. Hvornår tyveriet er sket har vist sig svært at komme tættere på. Til gengæld har tyvene haft let ved at komme til lejlighederne.

For ifølge anmeldelsen er det formentlig en ulåst hoveddør, der har kunnet give tyvene adgang til opgangen med 13 lejligheder.

I den anden ende af byen, i Cortex Park Vest, tæt på Syddansk Universitet, var der også indbrudstyve på spil i weekenden. Her klippede tyvene en kæde over til et kælder under en bygning. På den måde fik tyvene adgang til bygningen og dermed også mulighed for at fjerne 14 radiatorer fra adressen. Også her er tyveriet sket mellem fredag eftermiddag og mandag morgen.

Skulle nogen have oplysninger til de to sager, kan Fyns Politi kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce