Annonce
Middelfart

Tyve med hang til værktøj var på spil: Nordvestfynske varebiler udsat for indbrud

Fyns Politis døgnrapport vidner om, at tre varebiler i løbet af de seneste dage har haft besøg af ubudne gæster. Det drejer sig om biler, som stod parkeret i Teglgårdsparken, i Ejby og i Nørre Aaby. Foto: Michael Bager
Annonce

Nordvestfyn: Fyns Politis døgnrapport vidner om, at tre varebiler i løbet af de seneste dage har haft besøg af ubudne gæster. Det drejer sig om biler, som stod parkeret i Teglgårdsparken, i Ejby og i Nørre Aaby.

I tidsrummet mellem 10. og 15. september er det gået ud over en gul varebil af mærket Mitsubishi fra 2011, der stod i Teglværksparken. Her har en tyv knust den bagerste højre siderude og stjålet et målehjul.

På Bøgevej i Nørre Aaby har en sort Opel Movano-varebil fra 2015 også været udsat for indbrud. Her blev døren brudt om natten til 15. september og diverse elektriske håndværktøjer stjålet.

Sidst men ikke mindst er næsten det samme sket for en hvid Opel Vivaro fra 2019, som stod parkeret på Elmegade i Ejby. Her er sidedøren blevet brudt op i tidsrummet mellem 14. september om eftermiddagen og 15. september om morgenen. Også her var udbyttet værktøj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bevar Nyborgs volde

Annonce