Annonce
112

Tyve fandt vej til Ford-lastbiler

Ford Transit kassevogn på biludstillingen i Paris. Arkivfoto: Erik Luntang / Scanpix
To Ford varebiler blev udsat for tyverier tirsdag og onsdag. I det ene tilfælde blev det meste af det stjålne fundet igen.
Annonce

NYBORG: To Ford Transit varebiler blev udsat for tyverier muligvis med omkring seks timers mellemrum over de seneste par dage.

Den første varebil var en sort Ford Transit, der holdt parkeret på Vesterhavnen mellem klokken 19 onsdag og klokken 7 om morgenen torsdag. I det tidsrum har en tyv sneget sig hen til den og knust den lille rude på varebilens førerside. Inde i varebilen fandt tyven et digitalkamera, en powerbank og diverse værktøj, som han alt sammen to med sig væk.

Omkring samtidig med, at føreren af den første varebil opdagede tyveriet, så gik det udover en ny Ford Transit, dette køretøj i hvid. Den hvide version stod parkeret på Østerøvej, hvor den stod uden opsyn fra klokken 7 om morgenen og hen til omkring 14.30 onsdag. I det tidsrum blev en rude i venstre side knust med en ukendt genstand, hvorefter døren kunne åbnes. Inde i varebilen fandt tyven føreren pung, som han tog med.

Der var en mindre trøst for denne chauffør. Nogle timer senere fandt en kvinde den stjålne pung på en sti mellem gerningsstedet og en campingplads. Pungen manglede kontanterne, men kort og andet var der stadig og blev leveret tilbage til ejeren. /PAD

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Annonce