Annonce
Odense

Røver varetægtsfængslet: 43-årig stjal ure og blev jagtet i Rosengårdcentret

Foto: Michael Bager
Annonce

En 43-årig dansk mand, der er godt kendt af politiet i forvejen, havde lørdag eftermiddag kort før klokken 16 held til at stjæle ure til en samlet værdi af 11.000 kroner i Rosengårdcentret. Og ret hurtigt endte tyveriet med at udvikle sig til et røveri.

Det var lykkedes manden at få åbnet en montre med ure uden for Skovgaard Guldsmed og Ure i Grøn Gade. Han havde taget en skruetrækker med, som han brugte til formålet.

Da han havde fået fat i urene, der lå i montren, flygtede han fra stedet, men da var han allerede blevet opdaget af to andre mænd i centret, og de løb efter ham.

I svingdøren for enden af Grøn Gade fik de to mænd fat i tyven, der på et tidspunkt slog en af sine forfølgere. Og på den måde blev ur-tyveriet pludselig til et røveri.

Den 43-årige, der nu var røver, fik vredet sig fri af sine forfølgere, men han blev straks efter pågrebet af to af centrets vagter, der var kommet til. Han havde også et par jakker på sig, som Fyns Politi har en mistanke om kan været stjålet, men det skal klarlægges nærmere.

- Ud over det her røveri har han en række andre forhold i bagagen, fortæller vagtchef Lars Thede.

Den 43-årige var søndag i grundlovsforhør og er blevet varetægtsfængslet frem til 17. december, oplyser Fyns Politi.

Opdateret søndag kl. 18.25

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Se dem her: Lyngvilds syv omstridte billeder fra Faaborg Kirke

OB

OB presset til angreb på hjemmebane: Satte det hele over styr mod Randers og tabte

Annonce