Annonce
112

Tyv blev set tre gange: Nu ser han på indersiden af en celledør

Arkivfoto: Eskil Lyngsøe, JFM
Efter tre indbrud og indbrudsforsøg på under et døgn klappede fælden om en formodet tyv i Odense.
Annonce

Odense: Natten til tirsdag forsøgte en mand sig som indbrudstyv i et hus i Vindegade i det indre Odense. Han slap af sted med blandt andet en taske og en pung, men blev under indbruddet overrasket af en beboer i huset, som efterfølgende kunne give politiet et signalement af manden.

Det oplyser Finn Wegner, leder af indbrudsgruppen i Fyns Politi.

Politiet formoder, at der var samme mand, som senere havde til hensigt at bryde ind i en ejendom på Palnatokesvej. Men også her blev han opdaget, da han listede rundt ved bagdøren, og han måtte stikke af fra stedet på cykel uden at få noget med sig. Igen kunne en beboer fortælle politiet, hvordan den formodede tyv så ud.

Tirsdag middag var manden på spil i Kochsgade. Her brød han ifølge Fyns Politi ind i en lejlighed og stjal indholdet af en sparegris. Men igen blev han opdaget under indbruddet, og selvom det lykkedes ham at slippe væk med mønter og sedler, var tiden på fri fod ved at rinde ud for manden.

For vidnets beskrivelse af manden blev sendt rundt til politiets patruljer, og en af dem kunne kort tid efter indbruddet anholde manden, mens han stadig var i besiddelse af en pose med mønter og sedler svarende til det stjålne beløb fra sparegrisen.

Den 42-årige mand fra Odense blev onsdag formiddag fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Odense, hvor han blev varetægtsfængslet i fire uger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce