Annonce
Sport

Tysk stjerne: Jeg ser os ikke i favoritfeltet til EM

Leon Kuegeler/Reuters
Selv om Tyskland plejer at komme langt i slutrunderne, mener Toni Kroos, at det nuværende hold mangler lidt.

Tysklands fodboldlandshold kvalificerede sig lørdag til næste års EM, men i øjeblikket er niveauet ikke til at vinde titlen.

Det mener midtbanespilleren Toni Kroos efter lørdagens 4-0-sejr over Hviderusland. Sejren sikrede Tyskland adgang til EM fra gruppe C sammen med Holland.

- Overordnet har vi gjort det godt, men i øjeblikket ser jeg os ikke blandt favoritter til at tage EM-titlen.

- Det vigtigste er, at vi spiller som et hold i de landskampe, der venter til marts, siger Kroos.

I lørdagens sejr over Hviderusland måtte tyskerne kæmpe hårdt for at få det første mål, der faldt kort før pausen. Derefter blev opgaven en hel del nemmere, mener Real Madrid-spilleren, der scorede kampens to sidste mål.

Landstræner Joachim Löw erkender, at der er plads til forbedring på det nuværende tyske hold.

- Vi har nået vores mål. Holdet spillede godt, der var gode kombinationer og fire mål. Det er klart, at ikke alt var perfekt, men overordnet er jeg glad, siger Löw.

For fem år siden førte han Tysklands landshold frem til VM-titlen i Brasilien, og to år senere nåede tyskerne semifinalen ved EM i Frankrig.

Med en spillerunde tilbage i gruppe C indtager Tyskland førstepladsen med 18 point foran Holland med 16 point. De to lande kan ikke længere indhentes af Nordirland, der på tredjepladsen har 13 point.

Tyskerne runder EM-kvalifikationen af på tirsdag, hvor nordirerne kommer på besøg.

/ritzau/AFP

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Redningskrans: Rigmand undersøger mulighed for at redde Bazar Fyn

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Odense

Bazar Fyns butikker håber forgæves på redning: Intet tyder på, at bazaren kan fortsætte

Annonce