Annonce
Bagsiden

Tysk politi på pølsejagt

En betjent fra politidistrikt Wunstorf med den genfundne kæmpepølse. Foto: Wunstorfer Polizei
Kæmpestor kunstig pølse klemt ind i taxi. Tysk politi opklarer den store bratwurstbortførelse.

Tyskland: Natten mellem lørdag og søndag forsvandt en pølse i den tyske by ferieby Steinhude lidt vest for Hannover i Niedersachsen.

Nu forsvinder der nok dagligt mange pølser i Tyskland, men denne pølse var temmelig stor og temmelig sort … og ikke til at spise.

Det beretter det lokale medie Wunstorfer Auepost, som viderebragte det lokale politis efterlysning og de nærmere omstændigheder ved udåden.

Annonce

Bratwurst som blikfang

Den sorte pølse, der er to meter lang og vejer 30 kilo står til daglig som blikfang for en restaurant i Steinhude. Lige indtil den lørdag aften, da ukendte gerningsmænd løftede pølsen og klemte den ind i en taxi, som herefter forlod stedet.

Bortførelsen af bratwursten fandt sted for øjnene af adskillige gæster, som var flittige til at sende mobilbilleder til ejeren.

Han oplyste til ordensmagten, at pølsenapperne virkede i ølhumør, hvilket også forklarer, hvorfor de var nødt til at tage en taxi.

Annonce

En Haste-sag

Politiet fandt hurtigt taxachaufføren, som ikke havde studset over to unge mænd, der klemte sig ind på bagsædet sammen med en to meter lang, sort pølse.

- De sagde, de havde købt den på Ebay, forklarede han politiet.

På trods af, at ejeren udlovede en kasse øl i dusør, skulle man helt hen til søndag aften før de varme spor fra taxien ledte politiet til byen Haste, 10 kilometer syd for Steinhude.

Annonce

Hårdere stoffer?

Pølsetyven viste sig at være en ung mand, hvis kammerat frygtede at blive grillet af politiet og afleverede kæmpepølsen

Wunstorfer Auepost erfarer – med de lokale betjente som kilder – at pølsetyveriet ikke var planlagt under indtagelse af øl, men snaps.

Den grundige reporter tilføjer: - Ved redaktionens slutning stod det ikke klart, om der også var indblandet hårdere stoffer som sennep og ketchup.

Og dermed slutter sagen, som det lokale folkevid har døbt: "Der Steinhuder Bratwurstentführung". Eller på dansk: ”Den steinhuderske bratwurstbortførelse".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Professor efter omdiskuterede klimaanbefalinger: Færre biler giver nye muligheder i Odense

Kerteminde

Sejlerne er utilfredse med den nye plan for marinaen: Terje kalder det for noget skrammel - Klavs har en plan

Odense For abonnenter

Kerteminde vogter miljøet i Odense Fjord: Er ikke med i ny gruppe, der vil redde fjorden

Annonce