Annonce
Faaborg-Midtfyn

Tysk marinepoliti køber Faaborg-materiel

Centerkonsol dækslayoutet giver høj fleksibilitet og plads til varierende missioner. Pressebillede
Tuco Marine Group skal levere en absolut brutal ProZero 8m Center Console Interceptor til Hamburg Police Special Forces.

Faaborg: - Vi er enormt begejstrede og stolte over, at Hamburg Police Special Forces har valgt vores ProZero 8m CC Interceptor. Vi har arbejdet hårdt og målrettet med designet, og kontrakten er virkelig en anerkendelse af teknologien og de produkter, vi har udviklet og raffineret i årevis, siger Jonas Pedersen, CEO hos Tuco Marine.

- Vi håber, at den nye båd kan bidrage til at bringe Hamburg-politiets udstyr til et endnu højere niveau, der støtter byens sikkerhed på allerbedste måde. Vi glæder os til et stærkt samarbejde ikke kun nu, men også i fremtiden, siger han videre.

Den otte meter lange ProZero CC Interceptor er en kortere efterfølger til ProZero 12m Interceptor og lever op til de samme standarder. Gode operationelle egenskaber og ergonomi er nøglen til vedholdende og udmattende højhastighedsoperationer på vandet, og ProZero 8m Center Console er designet til at give netop det.

Med sit non-stepped, dybe V-bundskrog med de fine stævnlinier, en flared bow, brede shines, og enkelte sprayrails, giver skroget en sikker og pålidelig plarform for hurtige operationer og håndtere de mest ekstreme forhold på sikker vis.

Designprocessen har fokuseret ligeligt på både "hårde" og "bløde" elementer. Samtidig med bevarelse og optimering af den strukturelle stivhed, integritet, styrke, og kompromisløs missionskapacitet er der blevet givet tilsvarende opmærksomhed til besætningens komfort og arbejdsmiljøet om bord.

God ergonomi under høj hastighed og boardingoperationer er sikret med det omhyggeligt udformede lay-out og de stødabsorberende sæder, der gør det muligt for besætningen at sejle hurtigt og sikkert under alle vejrforhold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Kom nu, Mette F.: Hold dit løfte

Det er godt, at regeringen og Kommunernes Landsforening i sidste måned blev enige om en ny økonomisk aftale, der tilfører 2,2 milliarder kroner ekstra til kommunerne i 2020. Det er også fint, at den socialdemokratiske regering i begyndelsen af denne uge sendte millioner af kroner ud til en række af landets vanskeligt stillede kommuner. Og dejligt, at man desforuden har besluttet at sløjfe det rigide omprioriteringsbidrag. De mange skattemillioner, som regeringen har drysset ud med mild hånd i den seneste tid, ændrer imidlertid ikke på, at der er noget rivravruskende galt i Danmark, som Faaborg-Midtfyn Kommunes borgmester, Hans Stavnsager, formulerede det på et byrådsmøde tidligere på ugen. For der er stadig uhyre store forskelle på den service, som landets rige og fattige kommuner tilbyder deres borgere. Derfor er det påtrængende, at regeringen får gennemført en ny udligningsreform. Den nuværende socialdemokratiske regering har varslet, at det vil ske, men det gjorde den foregående Venstre-ledede regering såmænd også – uden at det skete. Derfor er det tilsyneladende nødvendigt at holde statsminister Mette Frederiksen, finansminister Nikolai Wammen, social- og indenrigsminister Astrid Krag og alle andre ansvarlige ministre fast på, at der skal ske ændringer i udligningen mellem kommunerne. For det dur ikke, at eksempelvis rige kommuner i Nordsjælland kan hente ekstra millioner i hjem til pengetankene på grund af teknikaliteter i lovgivningen, mens fattige landkommuner skal skære i budgetterne. Middelfart, Faaborg-Midtfyn, Odense, Kerteminde ... budgetforligene er faldet på plads de seneste dage; nogle steder med smalle forlig, andre steder med bred opbakning eller endog i fuld enighed. Alle steder har budgetlægningen dog krævet benhårde prioriteringer og fravalg, blandt andet fordi udligningsordningen stadig ikke er ændret. Derfor er det ikke nok, at regeringen har varslet en ny udligningsreform. Den skal også holde løftet.

Annonce