Annonce
Indland

Tysk kvinde dræbt af betonflise på motorvej

Fyns Politi oplyser her til aften, at det formentlig var en tysk familie, som var i den bil, som natten til søndag blev ramt af en stor flise kastet ned fra en motorvejsbro ved Vissenbjerg. Det kostede kvinden i bilen livet.

Fyns Politi mener nu at have identificeret de tre personer, der befandt sig i den bil, der tidligt søndag morgen blev ramt af en betonflise på den Fynske Motorvej.

Politiet formoder, at der er tale om en tysk familie fra Dortmund-egnen på vej hjem fra ferie - en 36-årig mand og formentlig dennes hustru samt en dreng på 5 år.

Manden var fører af bilen. Han er svært tilskadekommen, men umiddelbart uden for livsfare.

Kvinden, der sad på bagsædet bag føreren, blev dræbt på stedet.

Barnet var fastspændt på bagsædet og umiddelbart uden alvorlige fysiske skader. Personale fra Odense Kommune har dagen i gennem taget sig af barnet på Odense Universitetshospital.

Nu har personale fra det tyske konsulat overtaget opgaven, indtil pårørende når frem til stedet. Først når de er fremme og har genkendt familien, kan Fyns Politi med sikkerhed endelig fastslå de tilskadekomne og den dræbtes identitet.

Underretningen af de pårørende i Tyskland er foretaget via Interpol og det tyske politi.

Fyns Politi efterlyser fortsat vidner, der har set noget konkret i området ved motorvejsbroen Langesøvej over den Fynske Motorvej natten til søndag.

Der efterlyses ligeledes ejere til de betonfliser, der blev smidt ned på motorvejen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

2822 husstande uden strøm

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1945: Odense Sporveje vil nedlægge stoppesteder

1995 4,7 millioner kroner. Så mange penge lagde 11.852 glemsomme fynske bilister i statskassen for ulovlig parkering i 1993. Hovedparten af afgifterne, der som bekendt er på 400 kroner pr. gang, blev lagt af 8816 i Fyns største politikreds, Odense. De 3036 øvrige afgifter er blevet opkrævet jævnt fordelt over resten af Fyn. Selv om afgiften for ulovlig parkering blev fordoblet fra 200 til 400 kroner 1. april 1991, kan de seks fynske p-kontrollører fortsat uddele lige så mange afgifter – ca. 12.000 – om året, konstaterer politikommissær Poul Dahl. 398 bilister klagede over afgiften, men kun 172 fik medhold og pengene eftergivet – oftest i forbindelse med læge- eller sygehusbesøg, der uventet trak ud. 1970 Statsbanerne udbyder i dag en ny Storebæltsfærge til 50 millioner kroner i licitation, og på forhånd ventes de fire værfter i Helsingør, Nakskov, Ålborg og Odense at være interesseret i ordren. Efter planen skal den nye tredækker leveres til sommeren 1972 eller muligvis først til foråret 1973. Samtidig viser en prognose, at færgekapaciteten skal fordobles inden udgangen af 1970-erne, hvis der ikke ret hurtigt tages beslutning om en bro mellem Fyn og Jylland. Færgen kommer i store træk til at ligne ”Arveprins Knud” og får en kapacitet på 450 personbiler og 1500 passagerer. En ny jernbanefærge, der kan overføre gennemgående eksprestog mellem Nyborg og Korsør, ventes bestilt til levering i 1973. 1945 Fra Odense Sporvejes begyndelse har der eksisteret en del faste stoppesteder på særligt trafikerede steder, men sporvejsselskabet overvejer at likvidere dem. Det gælder ved hjørnet af Klaregade og Mageløs samt ved hjørnet af Mageløs og Kongensgade, hvor der nu opsættes almindelige stoppestedsskilte i stedet. Ifølge driftsbestyrer Schaumann sker nedlæggelsen af de faste stoppesteder ud fra hensynet til at gennemføre en hurtigere drift under de nuværende, besværlige trafikforhold, hvor der er stort pres på sporvognene. De faste stoppesteder virker kun forsinkende, og hvis der ingen passagerer er at optage og afsætte, vil sporvognene altså fremtidig kunne køre videre uden standsning.

Sport

Fynboer fejrede sporten: Se de 10 bedste billeder fra Årets Sportsnavn

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];