Annonce
Sport

Tysk klubtræner: Danmark skal satse alt i kontraspillet

MMartinartiMartin Albertsen, der er cheftræner i tyske Bietigheim, har Danmark som kneben favorit i tirsdagens VM-kamp mod Tyskland.
Martin Albertsen, der til daglig er cheftræner for mesterholdet Bietigheim i Tyskland, har Danmark som svag favorit i tirsdagens VM-kamp.
Annonce

JAPAN - KUMAMOTO: - Jeg vil sige 55-45 i danskernes favør, lyder vurderingen fra Albertsen.

Han har været i Bietigheim siden januar 2015, men der sættes punktum til sommer, hvor han bliver fuldtidstræner for det schweiziske landshold, som Danmark besejrede i sommer i to playoffkampe om en VM-billet.

Og Albertsen har også opskriften på, hvordan tyskerne skal besejres.

- Det tyske midterforsvar er tungt og længe om at etablere sig, så Danmarks hurtige spillere bør kunne vise deres styrker i denne fase af spillet, vurderer han.

- Danmark skal simpelt hen satse alt i kontraspillet og også gerne hurtig midte.

Den største udfordring for Danmark kan til gengæld meget nemt gå hen at blive målvogter Dinah Eckerle, som Albertsen er træner for i det daglige.

- Hun er meget reaktionsstærk, så danskerne skal skyde klogere og mere yderligt end i de hidtidige kampe. I kampen mod Brasilien var Dinah flyvende og satte gennem hele kampen gang i det tyske kontraspil – og det endte de med at vinde på.

Også i forsvaret skal Danmark være på stikkerne.

- Der skal bakkes godt op ind over midten. De skal finde den rigtige højde og aggressivitet på skytterne, og så skal der være konstant fokus på indspil til stregen.

I sin tid som ligatræner i Danmark stod 45-årige Martin Albertsen blandt andet i spidsen for Viborg, Randers og København.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Ubudne gæster på Enghavevej

Sydfyn For abonnenter

Beskylder søfartsmuseum for at være uprofessionelt: Brug Facebook til at formidle historie - ikke private holdninger

Annonce