Annonce
Sport

Tvist om Magnussen-millioner overgår til mægler

Dorthe Riis Madsen, som her ses ankomme til byretten i København, har stævnet den danske racerkører Kevin Magnussen for et ukendt millionbeløb.

Retsmødet i sagen mellem Kevin Magnussen og den tidligere manager Dorte Riis Madsen blev en kort begivenhed.

Annonce

Dorte Riis Madsen, der er tidligere manager for Kevin Magnussen, mødte torsdag op i byretten i København.

Retten havde berammet torsdag og fredag til sagen, hvor Dorte Riis Madsen kræver penge af Magnussen, fordi hun mener, at Haas-køreren har brudt en kontrakt mellem parterne.

Men i løbet af halvanden time, hvor alle de fremmødte tilhørere var beordret ud af retssalen i det meste af tiden, valgte dommeren en anden løsning end en traditionel retssag.

Flere danske medier, der var til stede i byretten, skriver, at Dorte Riis Madsen kræver 20 procent af Magnussens indtægter fra 2015 til 2021. Det løber formentlig op i mange millioner kroner.

Sagen overgår nu til mægling, forklarede dommeren. Parterne skal nu på den måde forsøge at finde et kompromis.

- Retsmægling er en frivillig måde at løse konflikter på, hvor en mægler i fortrolighed hjælper sagens parter til selv at finde frem til en løsning på deres problem.

- Mægleren kan ikke træffe afgørelse i sagen, lyder definitionen på retsmægling på domstol.dk.

Selve retsmægleren udpeges af retten og skal være upartisk og hjælpe parterne til at finde frem til en løsning, som tager hensyn til begge parters interesser.

Det er uvist, hvor lang tid det vil tage mægleren og de stridende parter at finde ud af, om de kan nå frem til en løsning med hjælp fra mægleren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Annonce