Annonce
OB

Tverskov syg før provinsbraget

OB's forsvarsgeneral Jeppe Tverskov - i baggrunden - er syg, mens Ryan Johnson Laursen - i forgrunden -stadig er ude med en skade og næppe bliver klar til de næste par kampe. Foto: Sugi Thiru
OB's forsvarsgeneral deltog ikke i træningen og Ryan Johnson Laursen er fortsat ude.

FODBOLD: OB siger ud til at være nogenlunde stærkt rustet til fredagens provinsbrag på Nature Energy Park mod AGF, der for første gang i otte år netop har vundet fire Superliga-kampe i træk efter en valen start på sæsonen.

Men det bekymrer da en anelse, at OB's forsvarsgeneral og spilstyrer Jeppe Tverskov onsdag var syg og ude af stand til at deltage i onsdagens formiddagstræning på bane 1 i Ådalen.

Ryan Johnson Laursen var ikke tilstede og arbejder fortsat på at kunne komme til at deltage i træningen efter snart tre ugers pause på grund af en den muskelskade, som han pådrog sig i låret i hjemmekampen mod Sønderjyske.

Nytilkomne Alexander Juel Andersen vil være et oplagt alternativ til Jeppe Tverskov, hvis sygdommen holder Tverskov væk fra AGF-kampen. Men det vil være en svækkelse, fordi Tverskovs teknik og afleveringsspil er bedre og mere afklaret end den tidligere Vendsyssel-spiller.

OB har netop meddelt på twitter, at man regner med at få solgt 10.000 billetter til kampen. Hele Richard Møller Nielsen-tribunen vil være et blåt-hvidt hav af 3500 tilskuere, der holder halstørklæder op.

Annonce

Fem OB'ere på grænsen

Efter fredagens kamp går der ni dage inden det "umulige" opgør i Herning mod FC Midtjylland, og hele fem af OB's spillere får karantæne i den kamp, hvis de pådrager sig en advarsel mod AGF.

Det er nøglespillerne Bashkim Kadrii, Janus Drachmann, Jeppe Tverskov, Marco Lund og Oliver Lund, der i givet fald vil få en spilledags karantæne i Herning.

OB og AGF ligger side om side i tabellen som nummer fem og fire med 14 point, men århusianerne har med målscoren 12-6 en bedre målforskel end OB's 13-9. Men fynboerne har i de sidste fem kampe ud af seks spillet til nul.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce