Annonce
OB

Tverskov savner at vinde hos svigerforældrene

OBs Jeppe Tverskov forlod Cepheus Park i Randers den 23. februar i år med endnu et nederlag hos sin gamle klub. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
OB's viceanfører Jeppe Tverskov har som næsten alle holdkammeraterne ikke endnu prøvet at vinde i sin gamle klub i Kronjylland.

FODBOLD: 27-årige Jeppe Tverskov har et særligt forhold til Randers FC.

Hans kæreste kommer fra Randers og svigerforældrene bor der stadig.

Jeppe Tverskov har aldrig prøvet at vinde for OB i Randers. Da OB vandt senest i Randers i august 2014 var Tverskov lige hentet til Randers fra Lyngby efter at være vokset op i B1903.

Annonce

Tverskov kom dog ikke på holdet i Randers før i oktober samme år, inden han så godt halvanden sæson senere blev hentet til OB af Kent Nielsen og sportsdirektør Jesper Hansen. Inden skiftet nåede han i 2015 at være med til at vinde 2-0 i Odense.

- Vi har generelt mødt Randers vildt mange gange. Meget lige kampe er tippet til deres fordel i Randers mange gange, men til gengæld har vi haft godt styr på dem i Odense, siger Jeppe Tverskov efter den sidste torsdags-træning på banerne ved Falen.

- Randers virkede gode mod FCK, selv om det selvfølgelig var svært at se, om det også var fordi, at FCK var langt nede.. Men Randers lykkedes med mange ting. De har altid haft fysikken, omstillingerne og dødboldene, men de har lagt til på kanterne og på midtbanen, hvor de også er blevet gode på bolden. Det giver dem lidt flere dimensioner i spillet og er derfor sværere at regne ud, siger Jeppe Tverskov.

- Ja, det er nogen tid siden, at vi har vundet deroppe, og jeg har ikke været med til det. Det er et svært hold at møde i Randers.

- I føler vel efterhånden, at I har smidt noget på hjemmebane?

- Vi har stået mange gange efterhånden i denne sæson og følt, at det er gået okay, men så alligevel stået med færre point end håbet. Den sang er man blevet træt af efterhånden, men kampene mellem midterholdene er ret afgørende, og det bliver også tæt fredag aften. Med en sejr kan man lige pludselig rykke - modsat er der en konkurrent, der rykker, hvis man taber, tilføjer Jeppe Tverskov.

- Bruger I meget tid på at analysere et mål, som det der gik ind mod jer i overtiden mod Sønderjyske?

- Jeg har jo kigget ekstra på det, fordi jeg jo lavede selvmål, selv om jeg forsøger at blokere skuddet. Men selvmålet forsvinder jo ikke af den grund, selv om man gør, hvad man kan i 92 minutter. Der kommer da lige en reaktion og et puha, og det kommer man sig da ikke lige over de første par timer. Det var bittert, selv om vi havde en god fornemmelse til slut. Vi følte, at det lignede de kampe tidligere, hvor vi var gode til at forsvare en 1-0-føring hjem, tilføjer OB's viceanfører, der lærte at spille Superliga-fodbold under Colin Todd i Randers.

- Der er en kollektiv tankegang i Randers. Den blev måske forsøgt ændret lidt, da Moniz var træner der, men ellers handler det om at have base, der hedder: Vi må ikke overrumples fysisk og vi skal være klar til alle dueller. Derfra kan man så lægge på og derigennem får man et godt hold, fastslog OB-stopperen om fredagens modstander og kørte tilbage til Ådalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce