Annonce
Fodbold

Tverskov og Kadrii forlod OB-træningen

Bashkim Kadrii - der er her ses efter en FCK-scoring i søndags - skal søndag under træningen vise, om han er kommet sig efter forskrækkelsen i lørdagens træning. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Træner Jakob Michelsen kunne efter træningen ikke vurdere, om der var tale om skader eller bare knubs. Først ved søndagens afsluttende træning kan OB-træneren afgøre, om der skal ændringer til før mandagens hjemmekamp mod Lyngby.

Fodbold: OB-træner Jakob Michelsen fik lidt ekstra spekulationer, da han lørdag gjorde status efter formiddagens træning.

Både forsvars-krumtappen Jeppe Tverskov og angrebstrumfen Bashkim Kadrii forlod træningen efter tid, men Sport Fyn kunne ikke på stedet vurdere den præcise årsag til deres tidlige stop. Og deres chancer for at deltage i mandagens vitale hjemmematch mod Lyngby.

- Jeg har ikke fået nogen information, hvad der skete, og det er nok først søndag, at vi for alvor kan vurdere det, sagde Jakob Michelsen til Sport Fyn.

Tverskov var den første spiller, der forlod træningen og gik i omklædningsrummet, mens det var i slutfasen af træningsspillet, at Kadrii gik ind.

Nogle af spillerne og fysioterapeuter stimlede hurtigt hen mod Kadrii, da han røg i græsset, og det gav bekymring på sidelinjen, mens spanden med isposer hurtigt blev hentet.

Men Bashkim Kadrii fik sig dog rejst efter et lille minuts penge, og derefter gik han ind i omklædningsrummet i langsomt tempo med en lettere trækken på benet. Kadrii har tidligere været opereret mod korsbåndsskader, og derfor giver det altid ekstra bekymringer, når og hvis han ryger i grønsværen.

Annonce

Anspændt Kadrii

Bashkim Kadrii så også en anelse anspændt ud, da han passerede Sport Fyns gesandt ved døren til omklædningsrummet, men det var dog gode tegn, at spilleren kunne gå nogenlunde rimeligt, men igen vil det først ved søndagens afsluttende træning blive afsløret, om der vitterligt er tale om en skade - eller bare en overfladisk læsion.

Da Jeppe Tverskov var gået ind tidligt, kunne træneren i det mindste få testet den alternative tremands kæde i forsvaret grundigt.

Alsidige Oliver Lund tog pladsen som højreforsvarer, mens Ramon Leeuwin erstattede Tverskov i midten, og Alexnder Ludwig var venstreforsvareren.

Hvis Bashkim Kadrii bliver nødt til at stå over mod Lyngby, vil det være naturligt straks at sætte indkøbet Sander Svendsen ind. Nordmanden gør et lovende indtryk i træningen med hurtigt antrit, god skudteknik og præcise afslutninger, men normalt ville en træner foretrække at lade sådan en ny karl starte på bænken, så frontduoen ville være Bashkim Kadrii og Anders K. Jacobsen, der leverede mange gode elementer mod FC København i den tabte premiere - men dog manglede konsekvens i afslutningerne.

Aktive talenter

OB gav også U19-spilleren Valdemar Kwasniak - der har været med i ugens løb - erfaring i træningen. Og et par andre unge Mads Frøkjær-Jensen og Jonathan Harboe var på samme vis aktive.

Dribleren Julius Eskesen viste et par gange, at han er stærkt på vej tilbage mod formen efter den langvarige skadespause, og dagens bedste detalje faldt, da Eskesen efter et par snurrige driblinger ind i banen lobbede en pasning hen over forsvaret til den fremstormende Johathan Harbo, der scorede.

OB mangler næppe kantspillere og offensive midtbanespillere. Det er stadig savnet af en klassisk, velvoksen angrebstype, der efterlyses på sidelinjen af tilhængerne.

Men sportsdirektør Jesper Hansen har selv erkendt udfordringen og sås flere gange trisse rundt bag mål og bander i koncentreret samtale over mobiltelefonen. Men det er et godt bud, at OB vil have Lyngby-kampen overstået, før der for alvor sættes tryk bag de bud og aktiviteter, som givet allerede er i gang på transferfronten.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Henriette Zobel er død 

OB

Kadrii: Det er bedre nu

Faaborg-Midtfyn

Grøn fynsk biogas-gigant kører selv på sort diesel: - Afgifterne på biogas-brændstof er for høje

Annonce