Annonce
OB

Tverskov lagde den til rette for Nordsjælland

Jeppe Tverskov havde som sædvanligt et årvågent blik i forsvaret. Men ved Nordsjællands mål fik han kun halvclearet og kunne i stedet sende Isaac Atanga alene afsted mod Oliver Cristensen. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Forsvarsgeneralen Jeppe Tverskov var ærgerlig over sin involvering i FC Nordsjællands mål, men synes OB fik spillet sig fint op og fortjente sejren.
Annonce

FODBOLD: Jeppe Tverskov havde en forholdsvis rolig dag på kontoret. Især i anden halvleg sad OB på spillet og fik lukket fint af, de gange Nordsjælland kom flyvende på deres omstillinger. Lige efter pausen havde Nordsjælland dog held til at få overlistet OB-defensiven i en situation hvor Tverskov fik foden på.

- Der kommer en dyb bold, som jeg går efter. Så får jeg nærmest mere lagt den til rette i stedet for at cleare den, sagde Jeppe Tverskov efterfølgende.

- Jeg synes over hele kampen, at vi er bedst. Vi er generelt i rimelig god kontrol. Også selvom de har bolden meget i slutningen af første halvleg, så synes jeg, vi kan kontrollere det uden bolden. Det var vi egentlig okay tilfreds med.


Der er masser af plads mellem deres kæder. Vi får egentlig spillet den fint ind imellem og kommer også til nok chancer, til at vi kan vinde kampen.

Jeppe Tverskov


OB fik svaret hurtigt igen efter Nordsjællands mål, og herefter sad hjemmeholdet på kampen og skabte flere store muligheder blandt andet takket være en arbejdsivrig Jebali, der efter en mere jævn første halvleg, fik spillet sig op.

- I anden halvleg synes jeg, vi er bedre, og vi skal reelt set også score en enkelt mere end dem.

Får I lagt et tungt nok pres i anden halvleg?

- Ja, det synes jeg egentlig. Der er masser af plads mellem deres kæder. Vi får egentlig spillet den fint ind i mellem og kommer også til nok chancer, til at vi kan vinde kampen. Det kan godt være man til sidst i kampen skulle have smidt lidt flere høje folk op, men vi havde i forvejen en to-tre mand, der kom op og vandt duellerne, så det er selvfølgelig en vurdering, men jeg synes, at vi gjorde det okay.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fynsk professor støtter nye mundbindskrav: - Men vi ved ikke helt, hvor meget det hjælper

Danmark

Krav, undtagelser og straf: Her er alt, du bør vide om reglerne om mundbind

Fyn

Der er mundbind nok: Dagligvarebutikker i Odense er klar til nye restriktioner

Annonce