Annonce
OB

Tverskov får kræfterne tilbage

Jeppe Tverskov regner med at være frisk fredag aften. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Jeppe Tverskov jogger en tur inden fredagens aftenbrag.

FODBOLD: Han medvirkede ved torsdagens træning efter at have været væk dagene før. Dog stod Jeppe Tverskov lige over i det sidste spil til to mål efter en dialog med lægen.

- Jeg har haft en virus eller infektion og været meget svag de sidste par dage og ikke kunnet holde noget indenbords. Jeg mangler lidt energi i dag og håber at bygge på i løbet af dagen, sagde Jeppe Tverskov efter torsdags-træningen.

- Det er godt lige at få pulsen lidt op, når man har været ramt og ligget lidt. Det var godt at få rørt sig og måske skal jeg lige lunte en tur i morgen formiddag, men ellers er jeg ikke besværet, siger Tverskov.

- AGF-kampene er altid sjove. Det er et af de hold, som vi kommer til at ligge og kæmpe med om top seks. AGF har på papiret et godt hold, men har ofte haft svært ved at fungere. Men de har fået styr på defensiven og lagt på i offensiven. De giver ikke meget væk, mener OB's forsvars-styrmand.

- Det kan godt være, at kampen kan få et lidt mere defensivt aftryk, men det lægger ingen mærke til, fordi der bliver mange dueller og meget gang i den. Der er altid meget knald på og kampen bliver aldrig spillet langsomt, fastslår Tverskov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Borgere chikaneres i Skt. Klemens: - Nu er det jo sådan, at folk ikke tør lufte hunden om aftenen

Læserbrev

Klima. Odense uden CO2 i 2025

Annonce