Annonce
Fyn

TV2 får ny fynsk direktør

Den 50-årige Anne Engdal Stig Christensen fra Odense afløser Merete Eldrup som ny direktør for TV2. Foto: Miklos Szabo / TV 2.
Den 50-årige Anne Engdal Stig Christensen fra Odense er udpeget som ny direktør for TV2. Hun kommer fra et job som indholdsdirektør på kanalen.

En enig TV 2-bestyrelse har udpeget den 50-årige odenseaner Anne Engdal Stig Christensen til ny administrerende direktør for TV2. Hun afløser Merete Eldrup, og Anne Engdal Stig Christensenbliver den ottende direktør i TV2's 30-årige historie.

Den nye direktør, der er gift med den tidligere landsholdsspiller og nuværende generalsekretær i Dansk Håndbold Forbund Morten Stig Christensen, glæder sig til sit nye job.

- Jeg trådte ind ad døren til TV 2 første gang for 25 år siden og får nu det enorme privilegie at blive øverste ansvarlig for TV 2s fremtidige udvikling. Det er jeg både stolt over og glæder mig utroligt meget til. Vi står på toppen af flere års sund og stabil udvikling, men ved også, at fremtiden kalder på nytænkning og innovation, udtaler den nye direktør i en pressemeddelelse.

Hun er opvokset på Vestfyn, har boet det meste af livet i Odense og har tre børn.

TV2's bestyrelsesformand Jimmy Maymann ser store muligheder i Anne Engdal Stig Christensen som ny direktør for TV2.

- Jeg er utroligt glad for at kunne præsentere Anne Engdal Stig Christensen som ny administrerende direktør for TV2. Hun har en stor aktie i, at TV 2 står så stærkt, som det er tilfældet i dag, og hun besidder alle de rette kvaliteter til at kunne videreudvikle denne position i fremtiden. Anne er en stærk leder, som formår at motivere og sætte en tydelig strategisk retning, udtaler bestyrelsesformanden, der i lighed med direktøren er opvokset på Fyn.

I dette interview fortæller den nye direktør blandt andet om, hvordan hun oplevede en nedtur for TV2.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Ny filmklub kom godt fra start

Annonce