Annonce
Faaborg-Midtfyn

TV2 Charlie sender direkte fra sankthans på Egeskov

Lars Lilholt er klar til at sætte gang i midsommerstemningen i haven på Egeskov 23. juni. PR-foto
TV2 Charlie tager Marie Frank, Rasmus Nøhr, Anne Dorte Michelsen & Maria Bramsen samt Lars Lilholt med til sankthansaften på Egeskov.

Egeskov: Når der søndag 23. juni fejres sankthansaften på Egeskov, sendes der samtidigt live fra begivenheden i Den engelske have. I den anledning bliver der et større underholdningsprogram med musik og indslag, som kan opleves både på Egeskov eller hjemme i stuerne.

I løbet af aftenen vil der som altid være hygge og bål i Egeskovs have. Fra kl. 21 til 22.30 vil TV2 Charlie byde velkommen med musik og underholdning, når de sender live fra Egeskov. Havens gæster kan opleve Annette Heick som aftenens vært samt musikalske indslag med Marie Frank, Rasmus Nøhr, Anne Dorte Michelsen & Maria Bramsen og Lars Lilholt.

Havens gæster kan desuden lave snobrød, og der kan købes øl, vand, kaffe og grillede pølser. Man må også gerne medbringe sin egen kaffekurv.

Egeskovs spisesteder og udstillinger lukker kl. 20, men der vil derefter stadig være mulighed for at kigge rundt i det historiske have samt benytte Legeskoven.

Annonce
Anne Dorte Michelsen & Maria Bramsen tager Tøsedrengenes bedste hits med. PR-foto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Skandalelæge sagde det var mavesyre: 11 dage senere fødte Kristine sin døde søn

Læserbrev

Sammenlægning. 700 udsatte børn på én skole?

Synspunkt: Kære Susanne, det er ikke børnenes tarv at sammenlægge Vollsmose-skolerne. Hvordan skulle det gavne det enkelte barn i Vollsmose at samle over 700 udsatte børn på én skole? I mange år har politikerne i Odense snakket om, at vi skal have flere blandede skoler i Odense. Derfor er det meget svært at forstå, at de nu vil skabe en stor skole og samle alle børnene i Vollsmose på Abildgaardskolen. Det er hverken fagligt forsvarligt eller integrationsfremmende. Derudover er det svært at forstå, hvorfor politikerne ikke kan vente med at sammenlægge skolerne, indtil ombygningen er overstået, for at undgå at børnene bliver udsat for flere skoleskift og stress. I perioden, hvor ombygningen står på og nogle af familierne skal flyttes væk fra området og andre flytter ind, har børnene brug for ro omkring deres skolegang. De har brug for deres vante omgivelser, tryghed og deres lærere, som de har kendt i mange år. Politikernes argumentation om, at der bliver færre børn i området, holder ikke i vand. Der skal opføres nye boliger i området, når nogle af de nuværende boliger blev revet ned, hvilket betyder at der flytter nye familier og deres børn til området. Hvor skal de nye børn i området så gå i skole? Derudover er der omkring 1500 mennesker, som flytter til Odense hvert år. I det hele taget bliver der flere børn og ældre i Odense i fremtiden. Derfor er det en omgang tom snak at påstå, at sammenlægningen skyldes faldende børnetal i området. Dertil savner jeg, at I politikere svarer på, hvor tanken om at skabe flere blandede skoler i Odense er blevet af? Og hvorfor skulle de nye tilflyttere i Vollsmose vælge en skole med over 700 tosprogede børn? Der er overhovedet ikke noget sammenhæng mellem det, I politikere siger, og det I gør. Der er ingen, der siger, at vi skal have to skoler i området, hvis der ikke er behov for det i fremtiden. Det giver bare ikke mening at samle alle områdets børn på en skole midt i en periode, hvor der foregår ombygning og renovering i området. Jeg håber inderligt, at I politikere tænker jer om og ikke svigter de mest udsatte børn i vores by. I det mindste fortjener børnene ro omkring deres skolegang, indtil ombygningen er færdig. Vollsmose-børns faglige udvikling, tryghed og trivsel er mindst lige så vigtig, som det er tilfældet for resten af byens skolebørn. Hvorfor skal byens måske mest udsatte børn stilles ringere end andre børn?

Annonce