Annonce
Odense

Medarbejder angrebet bagfra: 'Fuck YouSee!'

Tv-udbyderen Yousee ligger lige nu i krig med tv-selskabet Discovery Networks, der blandt andet har Kanal 5, hvor der sendes landskampsfodbold. Arkivfoto: Torkil Adsersen/Scanpix
Annonce

Den såkaldte tv-krig mellem YouSee og Discovery Networks har fået meget spalteplads og tid i diverse nyhedsudsendelser i de seneste mange uger. Blandt andet fordi en række fodboldlandskampe risikerer ikke at kunne ses af et større publikum efter nytår.

Og mandag endte kampen om tv-kunderne pludselig med at få en kedelig udløber, da det udmøntede sig i umotiveret gadevold i Odense. Klokken 11.10 i Munkemøllestræde var en mand på vej på arbejde, da en ukendt gerningsmand pludselig løb op til manden bagfra. Angriberen råbte Fuck YouSee! og slog vedkommende i baghovedet med en ukendt genstand.

Offeret nåede ikke rigtig at se overfaldsmanden, inden han var væk igen. Ifølge anmeldelsen til Fyns Politi, så var han dog iført en sort og gul dunjakke med et V bagpå. Sagen blev anmeldt til politiet umiddelbart efter overfaldet. Skulle nogen have oplysninger til sagen, så kan Fyns Politi kontaktes på tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce