Annonce
Nyt om navne

TV 2 ansætter ny finansdirektør

Annonce

TV 2s bestyrelse og administrerende direktør Anne Engdal Stig Christensen har udpeget den 42-årige Carsten Topholt som mediekoncernens nye finansdirektør.

Carsten Topholt kommer til TV 2 fra stillingen som associate partner hos McKinsey & Company. Tidligere har han været vicedirektør i Slots- og Kulturstyrelsen og kontorchef og chefkonsulent i henholdsvis Økonomi- og Indenrigsministeriet og Finansministeriet.

I flere af disse job har han arbejdet med statsejede virksomheder. Og det er både hans erfaringer med strategi, udvikling, værdifokus og ledelse, som gør Topholt til et godt match for TV 2.

Carsten Topholt er kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet, hvorfra han også er cand.mag. i filosofi og matematik. Han har videreuddannet sig på London School of Economics og på IMD Business School i Schweiz.

TV 2s nye finansdirektør bor på Frederiksberg med Katrine og parrets tre børn. Han afløser på posten Peter Normann, som stoppede på TV 2 med udgangen af maj 2019.

Topholt tiltræder sit nye job pr. 1. december og vil både have kontor i Odense og i København.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Annonce