Annonce
Nordfyn

Turistkontor i Otterup flytter tættere på turisterne

Inden påskeferien trække turister til Otterup og omegn, åbner turistinformationen på den nye adresse hos Novasol i Søndergade 23. Foto: Betty Rasmussen
Inden påske er turistinformationen i Otterup flyttet ind hos Novasol, hvor mange sommerhusgæster henter deres nøgle.
Annonce

Otterup: Hvis man vil fange turisterne med budskabet om, at Nordfyn har meget andet at byde på end et sommerhus ved stranden, er det en god idé at være der, hvor turisterne alligevel har et ærinde.

Derfor er Nordfyns Erhverv og Turisme, NEET, lige nu i gang med at flytte turistinformationen i Otterup fra Otterup Bibliotek og Borgerservice til sommerhusudlejningsfirmaet Novasols lokaler i Søndergade 23 lige over for Meny.

- Vi åbner i de nye omgivelser inden påske, lover bureauleder i Nordfyns Erhverv og Turisme Rikke Lindhøj.

- Mange turister kommer jo hos Novasol, når de skal hente nøgle til sommerhuset, og så vil vi gerne inspirere dem til at opleve andet på Nordfyn end sommerhus og strand, for eksempel torvedagene i Otterup, siger Rikke Lindhøj.

Flytningen betyder samtidig en udvidelse af servicen over for turisterne, fordi de vil kunne få personlig betjening i turistinformationen i hele Novasols åbningstid, mens der vil være adgang til selvbetjening, når personalet er gået hjem.

I Bibliotek og Borgerservice havde NEET sidste sommer ansat en medarbejder til at servicere turisterne i perioden fra uge 27 til 34, mens de resten af tiden måtte søge oplysninger på egen hånd.

- Novasols medarbejdere er blevet klædt på til opgaven, fortæller Rikke Lindhøj, der håber på, at flytningen betyder, at flere vil benytte sig af muligheden for at få inspiration til at besøge Nordfyns herligheder.

Sidste år var der omkring 1500 besøgende i turistinformationen på biblioteket, heraf meget naturligt langt de fleste i de sommeruger, hvor der var personlig betjening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Danmark

'Træls', 'tåbeligt' og 'det vil vi ikke tolerere': DF-bagland kritiserer degradering af Kofod og Kjærsgaard

Annonce