Annonce
Nordfyn

Turisterne strømmer til Nordfyn

Over 400.000 overnatninger har der allerede været på Nordfyn i år. Turismen er steget markant. PR-foto
Nordfyn har oplevet en vækst i turisme, der næsten dobbelt så stor som på landsplan. Kommunen tegner sig også for samlet flest overnatninger på Fyn.

Nordfyn: Også i år har Nordfyn oplevet en markant fremgang i turismen. Til og med august har Nordfyn oplevet en vækst i antal overnatninger på 7,4 procent i forhold til sidste år – en vækst større end rekordsommeren 2018. Væksten overgår desuden landsgennemsnittet på 4 procent og Fyn med en tilbagegang på 0,2 procent. Kommunen går ikke kun frem absolut set, men også relativt, og er nu den kommune på Fyn med flest overnatninger - 419.638 overnatninger til og med august. Norske turister, som ellers har svigtet i en årrække, er også begyndt at komme tilbage til Nordfyn. - Det er en helt vildt flot fremgang, der vidner om store indsatser fra både turisterhvervet, kommunen og alle de frivillige, siger bureauleder hos Nordfyns Erhverv og Turisme, Rikke Lindhøj i en pressemeddelelse.

Annonce

Historier er god branding

Rikke Lindhøj fremhæver gode historiefortællinger som et stærkt redskab. - Hos Nordfyns Erhverv og Turisme har fokus, udover flere særdeles succesfulde events i 2019, blandt andet ligget på at fortælle de gode historier gennem de sociale medier og få lavet noget godt indhold, som er relevant for vores målgrupper. Gør man det rigtigt, udgør de sociale medier en stærk branding- og markedsføringsplatform. Vi når naturligvis ud via vores egne platforme, men når også langt via vores tætte og stærke samarbejde med blandt andet Destination Fyn. Det gælder om hele tiden at se sig selv ind i samarbejder, der kan løfte Nordfyn, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce