x
Annonce
Kerteminde

Turistchefens tip til Kirsebærfestivalen: En weekend fuld af gamle og nye bekendtskaber

Turistchef Dorte Frandsen. Foto: Arkiv.
Dorte Frandsens kirsebærfestival går med at nyde alle de fremmødtes selskab, snakke med nye og gamle venner og gæster. Derudover ser hun på kunst, hører Holmens Hustlers og går med fakkel.

Dorte Frandsen er turistchef i VisitKerteminde.

1) Hilse på gamle og nye

Folk strømmer til byen, når der er kirsebærfestival.

- Det er simpelthen herligt at gense dem, der kommer til Kerteminde, når der er Kirsebærfestival. Jeg elsker at sidde, kigge rundt og hilse på venner og gæster, som man ikke har set siden sidste år. Det er det skønneste, siger turistchef Dorte Frandsen.

- Man kan også lære en helt masse nye mennesker at kende, og det er også noget af det gode ved weekenden. Man ved, man kommer til at møde nye mennesker og skabe venskaber med folk langvejs fra, som kommer til, siger hun.

2) Se, lyt og smag på livet

Festivalens slogan indkapsler hele weekenden og alt det gode ved den, mener Dorte Frandsen.

- Jeg skal se alle de smukke ting, som vores kunstnere her i Kerteminde har lavet. Vi har så mange kunstnere, og de laver noget helt fantastisk.

- Så skal jeg lytte til alt den gode musik. Der er selvfølgelig de store navne. Men det, der virkelig er DNA'en i Kirsebærfestivalen, er alle de upcoming. Holmens Hustlers, som ikke er så upcoming mere, startede også her, siger hun.

- Jeg skal selvfølgelig smage på livet igennem hele weekenden. Og de gode kirsebær fra Nybro.

3) Fakkeltoget og rylens ankomst

Fakkeltoget er højdepunktet for Dorte Frandsen.

- Når alle de mennesker er samlet i gågaden med fakler, og der bliver sunget så smukt af operasangerinden, så går alt op i en højere enhed. Det er lige, så jeg får gåsehud af det, siger hun.

- Selvfølgelig er der også Rylens ankomst. Forventningens glæde og alle menneskerne på havnen. Alt i alt er det en herlig weekend fuld af dejlige mennesker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Aflysning kan blive katastrofal: Publikum afgør, om Tinderbox overlever

Debat

April 1960: Brand på Anderupgaard

Annonce