Annonce
Kerteminde

Turismeprisen 2019: Se alle de 12 nominerede virksomheder her

Dorte Frandsen er meget begejstret over antallet af nominerede til Turismeprisen 2019. Arkivfoto: Christian Brandt.
Turismeprisen 2019 finder sin vinder 8. oktober i Langeskov på Robothus Fyn. Hele 12 virksomheder er nomineret til prisen for deres indsats for turismen i kommunen. Derudover skal årets ambassadører for Kerteminde Haven ved Havet udnævnes.

Nordøstfyn: 7. oktober kan en virksomhed kalde sig vinder af Turismeprisen 2019. Der er hele 12 virksomheder nomineret til den fornemme pris, og det begejstrer turistchef hos VisitKerteminde, Dorte Frandsen.

- Jeg er virkelig imponeret over antallet af indstillinger. Det er flot, at man sætter sig ned og bruger tiden på at nominere andre.

Dorte Frandsen fortæller, at det både er virksomheder og borgere i kommunen, der har nomineret de 12 indstillede. Hun fortæller, at der vurderes ud fra en række kriterier, når vinderen skal findes.

- Man kigger konkret på arbejdspladser og på aktivitet uden for højsæson. Vi vil gerne have turisme uden for sæsonen. Dertil kigges der på kreativitet, fordi det er en benhård kamp om gæsterne.

De 12 indstillede til Turismeprisen 2019 er:

Anexet ved Lundsgaard Gods, Bjørnegården Landhotel, Boris Fisk, Butik Nille, Familiegården & Kitts, Fjord&Bælt, Galleri Milo, Kerteminde Camping, Måle Bagerbod, Skilderiet ved Sortekilde, Skovløkke Frilandsgrønt og Sybergkvæg.

Det er en indstillingskomité bestående af VisitKerteminde og arbejds- og vækstudvalget, der kårer vinderen.

Annonce

En hæder til dem, der gør en indsats

Til turismekonferencen uddeles der også hæder til de borgere, der har gjort en særlig indsats for byen. De får nemlig æren af at blive ambassadører for Kerteminde Haven ved Havet.

- Vi vil italesætte alle de fantastisk ildsjæle. Der er mange, der brænder for tingene, men mangler et skulderklap, forklarer Dorte Frandsen.

Som ambassadør for Kerteminde Haven ved Havet får man et håndtryk af borgmesteren samt en lille nål som bevis for, at man har gjort en særlig indsats. Dorte Frandsen fortæller, at det ikke er bestemt på forhånd, hvor mange ambassadører der udnævnes hvert år. Det handler om antallet af indstillinger, siger Dorte Frandsen.

- Hvis der er to personer, der har peget på dig som værdig til at være ambassadør, så får du besked om det. Jeg mener, at der udnævnes omkring 50 i år uden at være helt sikker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce