Annonce
Sydfyn

Tur til Bornholm byttet med Bagenkop: Højt humør hos krogæster

Humøret var højt hos venneparret (fra venstre) Roger Droge, Ernst Villemose, Karin Villemose og Jenny Droge, der er rejst fra Odense til Bagenkop Kro, hvor særligt fiskebuffeten trækker. Foto: Catrine Madelaire.
Planlagt ferie til Bornholm blev byttet ud med tur til Bagenkop Kro
Annonce

Bagenkop: Humøret var højt hos fire nytilkomne gæster på Bagenkop Kro. De kommer fra Odense og har valgt kroen til, fordi dens fiskebuffet er værd at rejse efter, mener de.

For Roger Droge og hustruen Jenny Droges vedkommende er denne sommers besøg deres tredje på kroen. Og for venneparret Karin og Ernst Villemose er det andet besøg.

- Vi skulle have været til Bornholm. Men på grund af coronaen, så ville vi ikke. Og så bestemte vi os for Bagenkop Kro, lyder det fra Jenny Droge og manden, der er de glade givere af et fødselsdagsophold til venneparret.

- Vi er i godt humør, og vi har glædet os, lyder det fra Ernst Villemose, der har fået et glas kølig vin sammen de de andre i Rudkøbing for at bryde turen fra Odense op.

Humøret er højt hos dem alle, og Roger Droge rejser sig for at tage et kig ud over Bagenkop Havn, som værelserne har udsigt til.

- Det er et pragtfuldt område og god mad, smiler han.

Venneparret er lige ankommet og har fået nøglen til deres værelser. De ser nu frem til  eftermiddagskaffen, som de er på vej til. Og så glæder de sig til aftenen, hvor de skal smage fiskebuffeten, som de er rejst efter.

- Den er noget særligt, lyder det fra Roger Droge, men de andre nikker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Mand reddet op af Svendborg Havn

Annonce