Annonce
Ishockey

Tung canadier til Bulldogs

Den 27-årige canadier, Brock Beukeboon, er klar til at tørne ud for Odense Bulldogs fra den nye sæson. Foto: Odense Bulldogs
Odense Bulldogs har skrevet kontrakt med en erfaren back, 27-årige Brock Beukeboon, der senest har spillet i ungarsk ishockey.

Ishockey: Odense Bulldogs kan præsentere en ny canadier til den sæson, der har første hjemmekamp 10. september mod Sønderjyske. Og det er en tung en af slagsen.

27-årige Brock Beukeboon er hentet til klubben for at tilføre erfaring i backkæderne. Og med en højde på 1,88 og en vægt på 100 kilo får Bulldogs samtidigt tilført størrelse og fysik.

- Brock Beukeboom er en bomstærk back, der også har vist, at han kan lave mål og målgivende afleveringer. Med tilgangen af Brock sikrer vi også erfaring, som de mange unge spillere i truppen kan læne sig op af, skriver Odense Bulldogs i en pressemeddelelse.

Brock Beukeboom har erfaring fra OHL og ECHL og senest fra den ungarske liga, hvor han som back i sidste sæson scorede hele 43 points i 51 kampe.

- Vi har ved sammensætningen af holdet til den kommende sæson hele tiden vurderet, at der var behov for ekstra fysik. Brock vil blive en væsentlig forstærkning af vores defensiv, lyder det fra sportschef Henrik Benjaminsen.

Annonce

En ledende spiller

Brock Beukeboom siger til pressemeddelelsen:

- Jeg har valgt at fortsætte min karriere i Denmark. Det er en stor mulighed for mig for at kunne udvikle både mit eget spil og være med til at udvikle Odense Bulldogs, som jeg gennem min agent og netværk kun har hørt godt om. Jeg glæder mig til at skulle spille for Odense Bulldogs og klubbens passionerede supportere.

Cheftræner Pelle Svensson siger:

- Siden Martin Larsens og Mads Schaarups meddelte deres karrierestop har vi har søgt efter en spiller, som kan tilføre hold og forsvar både størrelse og tyngde i defensiven. Med sine 27 år kommer Brock med erfaring, og han vil sammen med Michael Eskesen få en vigtig rolle i vores i øvrigt meget unge backkæder. Jeg har en forventning om, at Brock Beukeboom bliver en af vores ledende spillere i den kommende sæson.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Utroværdig optræden af to Venstre-folk

Hvis man vil være en troværdig politiker, skal man gøre mere end at udstede nogle hastige løfter for at tækkes pressen og vælgerne. Man skal også sikre sig, at de løfter, man udsteder, bliver omsat til faktisk, praktisk virkelighed. Derfor er der grundlag for at se endog ganske kritisk på to Venstre-politikere, Bo Libergren og Herdis Hanghøi, og deres optræden i en konkret sag fra Faaborg-Midtfyn Kommune. Sagen, som er blevet beskrevet i avisen flere gange, senest i mandagsavisen, handler om en ung kvinde, der lider af muskelsvind. Kvinden havde allerede for et halvt år siden et hjælpemiddel, et såkaldt vippeleje, der var så nedslidt, at det kun var delvist funktionsdygtigt, hvilket i længden kan blive invaliderende for kvinden. Imidlertid var kommunen og regionen endt i en strid om, hvem der skulle betale de cirka 30.000 kroner, som et nyt vippeleje koster - selvom loven fastslår, at kvinden burde have haft sit hjælpemiddel uden yderligere diskussion. Det var en pinlig sag for både Faaborg-Midtfyn Kommune og for Region Syddanmark, og derfor lovede både Bo Libergren og Herdis Hanghøi, at de ville sørge for, at den 21-årige Mai-Britt Knudsen fik et nyt vippeleje, så hun også fremover kan træne sine muskler og dermed stå på sine egne ben. Det er imidlertid ikke sket. Og derfor fremstår begge Venstre-folks løfter som utroværdige. Det var godt, at de to Venstre-folk i sin tid var så hurtige til at kræve handling, for det viser, at de to engagerer sig oprigtigt i borgernes problemer. Det er til gengæld virkelig skidt, at Mai-Britt Knudsen ikke har fået sit hjælpemiddel nu, hvor der er gået et halvt år. I Danmark har vi gennemgående dygtige og sanddru politikere, som er langt mere ordholdende, end man kan få indtryk af, når man følger den offentlige debat, ikke mindst debatten på de sociale medier. Derfor vil det være klogt, at Libergren og Hanghøi får løst sagen. Altså: Løst den rigtigt. Og ikke blot løst den ved at afgive endnu et løfte. Alt andet vil være utroværdigt.

Faaborg-Midtfyn

Dommer fra arkitektkonkurrence står fast i forsvar af omstridt faaborg-bygning: Helios pirrer mine sanser

Annonce