Annonce
Rejser

TUI går ind i miljøprojekter i Sydøstasien

"Det er en stor investering for at sikre, at vore kunder kan føle, at de kan fortsætte med at rejse, siger Alexander Huber, direktør for TUI i Norden, om det nye projekt. Foto: Stefan Bellini/Wikimedia Commons
Annonce

Sæt dig op i flyet og ryk ind på feriehotellet med bevidstheden om, at den mængde kuldioxid, som udledes ved din rejse, reduceres i samme omfang et andet sted i verden.

Det er i korte træk den måde, TUI vil klimakompensere sine kunder - uden at de skal betale ekstra for det. Planen sættes i værk 1. maj, skriver Standby.dk.

TUI-kunderne kan se, hvilke flyafgange og hoteller som kompenseres. Hvis de vil rejse mere bæredygtigt, skal de vælge mellem de over 2000 flyafgange og 200 hoteller, som indgår i projektet.

Rejsekoncernen har valgt South Pole1 som partner til at støtte projekter, der genererer energi fra sol, vind, vand og biogas i Indien, Thailand og Vietnam - lande, hvor der er et stort udslip af drivhusgasser, og hvor det derfor er lettere at reducere udslippet, forklarer TUI. /thor

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce