Annonce
Sport

TTH's håndboldherrer vinder stort mod sidste års toer

Morten Stricker/Ritzau Scanpix
Med en sejr på ti mål holdt TTH Holstebro snor i Aalborg på førstepladsen i den danske håndboldliga.

Håndboldherrerne fra TTH Holstebro tog onsdag aften en sikker sejr på hjemmebane mod sidste års sølvvindere fra GOG.

Med den overbevisende sejr på 33-23 indtager TTH Holstebro en andenplads i den bedste danske liga i håndbold for herrer, Primo Tours Ligaen.

TTH's Magnus Bramming blev kampens topscorer med otte mål.

Kampen startede med en 1-0-føring til gæsterne, men kort efter blev GOG sat af.

TTH's målmand reddede lige knap halvdelen af GOG's skud mod mål, hvilket også var med til at bringe TTH foran fra start. TTH kunne gå til pause med en føring på 20-9.

Spændingen udeblev også i anden halvleg, hvor TTH fortsatte med selvsikre scoringer og gode redninger. Det bragte holdet foran med hele 14 mål midt i anden halvleg.

TTH Holstebro har efter onsdagens kamp 17 point denne sæson, hvilket er fire point færre end førerholdet, Aalborg Håndbold, der tidligere onsdag vandt over Bjerringbro-Silkeborg.

Inden onsdagens kamp lå TTH Holstebro på samme antal point som Skjern, men nu er TTH igen stukket fra Skjern med to point.

GOG har for tiden mange kampe, da fynboerne også spiller i Champions League. Her ligger klubben nummer tre i gruppespillet, mens de i den danske liga ligger nummer otte.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Annonce