Annoncørbetalt indhold

Tryllekunstner Til Festen - Book Unik Underholdning I Dag

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Få selskabet til at huske festen

Hvordan sikrer man sig, at gæsterne med garanti husker den forestående fest, man som arrangør er i færd med at planlægge og arrangere? Et godt bud er bl.a. at tænke på, at festunderholdningen skal have den opmærksomhed, den fortjener.

Annonce

Book et magisk indslag med tryllekunstner og mentalist Nicolaj Mogensen, som på fascinerende og morsom vis trækker hele selskabet rundt i manegen, for til sidst at efterlade det med et solidt, magisk minde for livet.


Derfor hitter tryllekunstner til fest

En tryllekunstner til festen har gennem årene vist sig som værende en mere og mere populær underholdningsform at bestille. Der er da også et hav af grunde til, hvorfor et indslag fra en tryllekunstner er så storhittende en underholdning, hvis man ønsker at booke udefrakommende underholdning til festen.

Trylleri bidrager med en både anderledes og atypisk vinkel på underholdningsdelen. Det er en underholdningstype, som for alvor er begyndt at vinde frem de senere år, da det er gået op for flere og flere arrangører, at netop en tryllekunstner kan skabe noget helt specielt til den festlige begivenhed.


Fest og glade dage med professionel underholdning fra en tryllekunstner

Når Nicolaj gør sin magiske entré som tryllekunstner, er det med målet om at give selskabet en ekstraordinær og uforglemmelig oplevelse. Det sikrer han ved at præsentere og introducere et hav af effekter for festens deltagere, som han gennem mere end 14 år nøje har udvalgt og gennemarbejdet. Med sit tårnhøje tekniske niveau garanterer han et show, hvor alle tilstedeværende vil spærre øjnene op og føle sig yderst underholdt.

Et andet element, der gør, at Nicolaj skiller sig ud fra mængden, er, at han anvender en stærk cocktail af både trylleri og mentalisme, når han går på scenen. Mentalisme sætter et ekstra og voldsomt spændende præg på showet, som I den grad får hårene på gæsternes arme til at rejse sig – på den helt fede og vanvittige måde.

Foruden Nicolajs beundringsværdige elegance og magiske timing, beskæftiger han sig også med at fylde atmosfæren og gæsterne med godt humør, god energi og højlydte grineudbrud. Kombinationen af trylleri og komik har gjort ham til én af landets mest eftertragtede kunstnere i faget.


Underholdning til fester i hele landet

I kraft af Nicolajs stadigt stigende popularitet, efterspørges han til alle typer af fester rundt i hele Danmark. Af samme årsag ønsker han også, trods udsigt til lange kørselstider, at underholde på alle tidspunkter af døgnet i hele landet.

Især er Nicolaj eftertragtet som tryllekunstner til konfirmation, hvor han laver et personligt og flot show for selskabet og konfirmanden.

Derudover har Nicolaj de seneste år tiltrukket sig opmærksomhed fra nabolandene, hvor han ved flere lejligheder har aflagt et visit.


Sæt standarden med en magisk underholdning

At opleve trylleri er ikke bare noget, der går i glemmebogen, når festen er slut. Selskabet vil alle tage derfra med et magiske minde, de vil se tilbage på.

Tryllekunst viser sig altså som en overlegen underholdningsform med adskillige plusser: Den omfavner og henvender sig til alle aldersgrupper, den involverer og engagerer alle i selskabet, den skaber grin og god stemning, den skaber fascinerende øjeblikke osv.

Derfor er vores anbefaling er helt klar: Book professionel underholdning til festen fra en tryllekunstner. Du vil ikke fortryde det!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.