Annonce
Middelfart

Tryk på iværksætter: Harndrupmand tager stort skridt og køber 25 år gammelt skiltefirma i Middelfart

Michael Gadegaard fra Harndrup har overtaget skiltefirmaet Deko Line på Odensevej i Middelfart. Privatfoto

Michael Gadegaard, der åbnede firmaet Power Tryk for halvandet år siden, har overtaget Deko Line på Odensevej.

Middelfart: Der har i den grad været tryk på, siden Michael Gadegaard for halvandet år siden tog springet og kastede sig ud i tilværelsen som selvstændig på fuld tid med firmaet Power Tryk på Åvænget 31 i Harndrup. Og nu kommer der endnu mere tryk på. Den lokale iværksætter har netop taget et nyt stort skridt og købt skiltefirmaet Deko Line - Skilte og Design på Odensvej 181 i Middelfart.

- Aldrig havde jeg troet, det var gået så stærkt med at få nye kunder ind i folden. Men vi har haft forrygende travlt både med private kunder, foreninger og større firmaer. Blandt andet har vi et større transportfirma, som vi både laver arbejdstøj med logo på og dekorerer biler for, fortæller Michael Gadegaard. Han behøvede derfor ikke den store betænkningstid, da muligheden bød sig for at overtage Middelfart-firmaet, som Steen og Annegrethe Kajberg startede i 1994.

- Parret kontaktede mig for at høre, om jeg kunne være interesseret i at overtage deres firma. Og med den gode start, jeg har fået med Power Tryk, virkede det som et godt næste skridt, fortæller Michael Gadegaard, der allerede er rykket ind i lokalerne på Odensevej og har overtaget Deko Lines maskiner. Han bevarer desuden firma-navnet Deko Line og har ligeledes overtaget stedets medarbejder gennem de sidste 13 år, Torben Bruun.

- Nu er der faktisk ikke det, vi ikke kan klare indenfor tryk på tekstiler, bilreklamer, facade-skilte og lignende, fortæller Michael Gadegaard, der markerer overtagelsen med et åbent hus fredag den 7. december klokken 14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kirketur og Kingo-aften

Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce