Annonce
Odense

Trussetyv løs i boligkvarter: - Hvor er det utrygt

Der blev først stjålet en bikini og siden flere par bh'ere og trusser fra villakvarteret i Villestofte. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Annonce

Villestofte: Et eller andet sted sidder der en mand - eller en kvinde - med en bunke undertøj, som ikke tilhører dem.

Flere kvinder i et bestemt villakvarter i Odense-forstaden Villestofte har således på kort tid fået stjålet undertøj og en bikini, som hang til tørre.

Det fremgår af flere opslag på Facebook, hvor kvinderne udtrykker deres frustration over tyverierne, der har skabt utryghed iblandt kvinderne, der alle bor på Villestoftehegnet.

"Så blev der stjålet to par trusser hos mig. Hvor er det utrygt. Det er meldt til politiet, som vil sætte patruljer ind i området", lyder det i det seneste af tre opslag om tyverier af undertøj og en bikini.

En anden af kvinderne advarer om, at hun vil få installeret et kamera, så der vil være beviser for tyveriet, hvis det sker igen.

"Det hjælper nok ikke at skrive her, men prøver alligevel. Om den person, der i går eller i nat har taget mine tre bh-sæt, som hang til tørre under mit overdække, vil være sød at lægge dem tilbage", skriver hun.

Hvis du ser trussetyven på spil, kan du ringe til politiet på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Annonce