Annonce
Middelfart

Trusler under badmintonkamp

Afgørelsen fra Badmintondanmark falder sandsynligvis en gang i næste måned. Arkivfoto
Annonce

En far blev spyttet på skjorten og hans søn modtog trusler af spiller fra Svendborg

Middelfart: En badmintonkamp i danmarksserien sidste lørdag i Svendborg udviklede sig så dramatisk, at det er endt med en politianmeldelse og som en disciplinærsag i Badmintondanmark.

Fyens Stiftstidende har stykket nedenstående handlingsforhold sammen af flere uafhængige kilder, der var vidner til tumulten.

Hverken faderen, der var tilskuer, eller sønnen, der spillede kampen i danmarksserien, har ønsket at medvirke.

Den omkring 40-årige Svendborg-spiller, der er kendt for at have et iltert temperament, begyndte i første sæt at fremsætte højlydte trusler, da han var kommet bagud. Hallen i Svendborg er ikke specielt stor, og opmærksomme tilskuere spottede hurtigt den fortættede atmosfære.

Ifølge Fyens Stiftstidendes oplysninger gik Svendborg-spillerens trusler på, at Middelfart-spilleren kunne se frem til at få tæsk tilsat diverse andre ulykker.

Annonce

Ophedet episode

I andet sæt valgte faderen at videofilme, hvad der foregik. Et træk, der tilsyneladende ikke bekom Svendborg-spilleren vel.

I hvert fald kunne man iagttage, at han stærkt frustreret i midten af andet sæt gik ud til faderen og forsøgte at spolere videofilmningen ved at slå til ham med sin ketcher.

Kulminationen kom i slutningen af tredje sæt. På et tidspunkt, hvor kampen reelt var afgjort til Middelfart-spillerens fordel. Da kunne man se Svendborg-spilleren gå ud til faderen for at spytte på ham. En spytklat, der ifølge tilstedeværende ramte ham på skjorten.

Efterfølgende kunne man se, at faderen tog kontakt til Svendborgs træner, og at kampen derefter fortsatte.

Men selv om Middelfart Badmintonklub endte med at vinde kampen 8-5, er sidste punktum ikke sat. Opførslen fra omtalte Svendborg-spiller, mener man, var så utilstedelig, at man har valgt at klage til Badmintondanmark.

En klage, Badmintondanmark bekræfter at have modtaget. Forude venter en afgørelse fra disciplinærnævnet, og derfor ønsker man ikke at kommentere sagen på nuværende tidspunkt.

Politiet i Svendborg bekræfter, at man har modtaget en anmeldelse, og at de vurderer, at sagens karakter ikke rækker til, at de arbejder videre med den.

Annonce

Ligger på video

Faderen ligger inde med videomateriale, som dokumenter, hvad der er foregået.

Med til kampens ramme hører i øvrigt, at Svendborg-spillerne gennemsnitsalder var et pænt stykke over 30 år, mens de fleste af Middelfart-spillerne var teenagere.

Bestyrelsesmedlem i Svendborg Badmintonklub Peter Mouritsen siger, at han ikke er bekendt med nogen politianmeldelse i kølvandet på danmarksseriekampen.

Sagen i badmintonforbundets disciplinærnævn ventes afgjort til oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bil kørte ind i jordbunke

Annonce