Annonce
112

Truede ekskæreste: Formodede røvere blev anholdt efter biljagt

Arkivfoto: Eskil Lyngsøe, JFM.
Trusler mod en ekskæreste hjalp politiet med at finde to mænd, som sigtes for røveriet mod supermarkedet ABC Lavpris i Glamsbjerg lørdag formiddag.
Annonce

Glamsbjerg/Haarby: To mænd på 19 og 27 år sigtes for at have begået et røveri i ABC Lavpris i Glamsbjerg lørdag omkring klokken 9.45. De forsøgte at stjæle nogle varer, men blev opdaget af personalet, som konfronterede dem. I den forbindelse skubbede tyvene tre personer omkuld, og derved ændrede butikstyveriet sig til et røveri.

Politiet efterlyste lørdag de to danske mænd og den bil, som de brugte til at køre fra stedet - det var en ældre, lyseblå Nissan Micra - og søndag eftermiddag blev en lignende bil ifølge et øjenvidne standset af flere politibiler ved Uggerslev på Nordfyn.

Vagtchef hos Fyns Politi Peter Vestergaard bekræfter, at politiet i løbet af dagen havde kontakt til en person, som kørte i den efterlyste bil, men vedkommende havde ikke noget med røveriet i Glamsbjerg at gøre.

- Men vi fik søndag en anmeldelse fra en pige, som var blevet truet af sin ekskæreste, som hun ikke ville have noget med at gøre. Og i forbindelse med efterforskningen fandt vi ud af, at han var en af de to personer, som vi eftersøgte for røveriet i Glamsbjerg, fortæller vagtchef Peter Vestergaard.

Politiet blev ledt på sporet af manden på grund af hans kontakt til pigen og kunne spore ham gennem telefonen. Og søndag ved 19.30-tiden blev begge mænd anholdt og sigtet for røveriet i Glamsbjerg efter en kort eftersættelse på Haarby-kanten af den Audi, som de nu kørte i.

Politiets jurister har vurderet, at der ikke er grundlag for at kræve de to mænd varetægtsfængslet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce